Jennifer Lopezin kokki paljasti kaksi hämmentävää seikkaa supertähden ruokavaliosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Lopezin kokki paljasti kaksi hämmentävää seikkaa supertähden ruokavaliosta

Jennifer Lopezin yksityiskokki Kelvin Fernandez paljastaa, mitä supertähden jääkaapista aina löytyy ja mitä tähti ei tahdo terveyshyödyistä huolimatta syödä.

Jennifer Lopezin henkilökohtainen kokki kertoo poptähden ruokavaliosta tuoreessa haastattelussa.­

12.5.2020 14:03

Poptähti Jennifer Lopezin, 50, ja hänen kihlattunsa, entisen baseball-pelaajan, Alex Rodriguezin, 44, henkilökohtainen kokki Kelvin Fernandez paljastaa US Weeklyn haastattelussa asioita pariskunnan ruokavaliosta. Parin kuvaillaan noudattavan terveellistä ruokavaliota. Tosin on olemassa kaksi terveellistä ruokalajia, jotka eivät koskaan päädy poptähden lautaselle.

– Tiedän, että Jennifer ei rakasta lohta. Jos kokkaan muulle pöytäseurueelle lohta, valmistan Jenniferille erikseen jotain muuta kalaa, kuten ruijanpallasta tai turskaa. Jennifer ei ole lohen suuri fani sen maun ja suutuntuman vuoksi, Fernandez paljasti lehdelle.

Fernandez kertoo lehdelle oppineensa supertähden ruokavalion erityispiirteistä ajan myötä.

– En edes muista, kuinka monta kertaa olen kerta toisensa jälkeen kysynyt hänen ruokavalionsa rajoitteista tai allergioista, vaikka jo tiedän ne, koska en tahdo mokata, Fernandez kertoo lehdelle.

Fernandez kertoo, että jokaisella perheessä on omat mieltymyksensä. US Weeklyn mukaan Jennifer Lopez ei myöskään pidä lainkaan marjoista, joista taas Lopezin 12-vuotiaat kaksoset Emme ja Max pitävät.

Jennifer Lopezin ja hänen kihlattunsa Alex Rodriguezin kerrotaan noudattavan terveellistä ruokavaliota.­

Kokki paljastaa lehdelle, mitkä asiat Lopezin jääkaapista aina löytyvät.

– Jääkaapissa on aina kivennäisvettä, hedelmiä, vihanneksia ja mansikoita, vaikkei Lopez olekaan mikään ”hedelmien ystävä”. Lapset tosin rakastavat tuoreita marjoja. Jääkaapista löytyy aina myös tuoreita vihanneksia, kuten pinaattia, kurkkua ja selleriä mehun tekoa varten.

Kokki paljastaakin, että Jennifer Lopez ja Alex Rodgiruez nauttivat, kun saavat aloittaa päivänsä nauttimalla ”vihreää mehua” eli mehua, joka sisältää pinaattia, kurkkua ja selleriä.

– Kananmunat ovat aina mahdollisimman suuria, kuten myös kalkkunasta tehty ”pekoni”, kokki paljasti.

Kokin mukaan pariskunta pitää aina huolen siitä, että heidän keittiöstään löytyy tarpeeksi ruokaa suurelle perheelle. Parin perheeseen kuuluvat Lopezin lapset Emme ja Max tämän liitosta Marc Anthonyn kanssa. Rodriguezilla puolestaan on kaksi tytärtä Natasha, 15, ja Ella, 12, liitostaan ex-vaimonsa Cynthia Scurtisin kanssa.

– Luulen, että heille on tärkeää, että ruoka- ja jääkaappi ovat aina täynnä. Jennifer ja Alex rakastavat johdonmukaisuutta, siispä tiimimme pitää aina huolen siitä, että asioista huolehditaan, Fernandez sanoo.

Kokki paljasta US Weeklyn haastattelussa myös, kuinka Lopez valmistautui aiemmin tänä vuonna tarkalla dieetillä Super Bowlin väliajalla nähtyyn show’hun. Lopez esiintyi jättimäisessä show’ssa yhdessä Shakiran kanssa. Dieetillä Lopez minimoi hiilihydraattien ja sokerin syömisen.

Shakira ja Jennifer Lopez heittivät villin show’n Super Bowlin puoliajalla viime helmikuussa.­

Fernandez muistelee erästä kertaa, jolloin Lopez lipsui dieetistään perheillallisella. Seuraavana päivänä Lopez läksytti Fernandezia siitä, että tämä oli tarjoillut tälle riisiä illallisella.

– Sanoin hänelle, ei, ei ja ei. Pöydässä oli kanaa ja salaattia myös, sinä itse päätit ottaa riisiä. Sen jälkeen sanoin Jenniferille, että tästä lähtien aion tarjoilla hänelle jokaisen ruoan omana erillisenä annoksenaan omalta ruokalautaselta. Sanoin hänelle, että ”älä katso, mitä muiden lautasilla on”, Fernandez muistelee Us Weeklylle.

Jennifer Lopezin kokki:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?