Jutta ja Juha Larm avautuvat seksielämästään tv:ssä – noudattavat korona-arjen keskelläkin makuuhuoneessa tiukasti yhtä sääntöä - Viihde - Ilta-Sanomat

Jutta ja Juha Larm avautuvat seksielämästään tv:ssä – noudattavat korona-arjen keskelläkin makuuhuoneessa tiukasti yhtä sääntöä

Julkaistu: 1.5. 19:02

Aviopari Jutta ja Juha Larm vierailivat torstai-iltana Vappu Pimiän ja Marja Hintikan keskusteluohjelmassa kertomassa seksivinkkejä korona-arkeen.

Hyvinvointipariskunta Jutta ja Juha Larm vierailivat vappuaattona MTV3:n Vappu ja Marja Livessä kertomassa kuulumisiaan korona-arjen keskellä.

Juha ja seksuaaliterapeutiksi kouluttautunut Jutta myönsivät juontajille Vappu Pimiälle ja Marja Hintikalle pitävänsä omaa kipinäänsä makuuhuoneessa yllä monin eri keinoin. Koronakaranteenissakin noudatetaan yhtä tärkeää sääntöä: työt, lapset ja sosiaalinen media pysyvät pois makuuhuoneesta oman rauhan takaamiseksi.

– Meillekin on tullut tässä ajassa uusia rituaaleja, niin kuin varmaan monille toivottavasti tulee. Kun me vetäydytään kahdestaan makuuhuoneeseen, niin sanotaan lapsillekin, että ovi menee nyt kiinni, nyt alkaa meidän oma aika. Olemme onneksi pitäneet työt, lapset ja somen pois makkaristamme ja kannustan siihen muitakin, Juha totesi ohjelmassa.

Pariskunnan perheeseen kuuluu Jutan teini-ikäinen poika ja Juhan kaksi lasta.

– Mutta täytyy muistaa, että nuorin lapsista on jo 10-vuotias, Jutta lisäsi ja sanoi ymmärtävänsä tilanteen olevan erilainen aivan pienten lasten kanssa.

Pariskunta kannusti myös kaikkia kokeilemaan seksideittien sopimista kalenteriin kellon tarkkuudella.

– Moni ajattelee, että siitä tulee paineita. Kannustaisin kuitenkin kokeilemaan, koska jos seksuaalisuus jää kokonaan pois tänä aikana, niin sekään ei ole hyvä juttu, Jutta totesi.

Larmien suhde alkoi ystävyytenä, mutta roihahti myöhemmin rakkaudeksi.

Vappu ja Marja olivat hankkineet teemaan sopivasti erilaisia seksileluja studioon ja kysyivät pariskunnan mielipidettä niihin.

– Kannustan kokeilemaan leluja, mutta pitää muistaa, että naiset saattavat jäädä niin sanottuun konekoukkuun, että aina tarvitsee dildon. Eikä siinä ole mitään pahaa, mutta se on vähän sama asia, jos tarvitsisi aina olla nettipornoa, että voi kiihottua. Yhteys kumppaniin on tosi tärkeää, Jutta muistutti ohjelmassa.

Pari on kertonut avoimesti harjoittavansa myös tantraseksiä. Huolellisesti suoritettu tantraseksi voi kestää tunteja, mutta pariskunta lohdutti, että yhteyden kumppaniin voi luoda lyhyemmässäkin ajassa.

– Jos on kyky olla läsnä toiselle ihmiselle, ja haluaa antaa täyden huomion sekä saada sitä, niin kyllä se vaatii aikaa ja virittäytymistä. Ei siihen kaikilla ole välttämättä mahdollisuutta tässä tilanteessa. Tantrisuuden idea on kuitenkin olla läsnä. Se voi syntyä minuutissakin, mutta se vaatii omalta mieleltä hallintaa, Juha muistutti ohjelmassa.

Larmit vierailivat uudistuneessa Tuttu Juttu Show’ssa 2019.

Hyvinvointialan yrittäjänä ja fitness-guruna tunnettu Jutta (aiemmin Gustafsberg) valmistui seksuaaliterapeutiksi vuonna 2018. Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa Jutta totesi olevansa siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että sai kouluttautua uuteen ammattiinsa oman parisuhteensa alkumetreillä.

– Kotitehtäviäkin on tehty ahkerasti yhdessä, hän paljasti tuolloin.

Jutta ja Juha rakastuivat vuonna 2016. Pari juhli häitään kaksi vuotta myöhemmin Veronassa Italiassa. Molemmat ottivat tuolloin myös uuden yhteisen sukunimen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?