Juuri eronnut Martina Aitolehti paljastaa, millainen on hänen unelmamiehensä – ex-puoliso kävi heti jättämässä hulvattoman kuitin - Viihde - Ilta-Sanomat

Juuri eronnut Martina Aitolehti paljastaa, millainen on hänen unelmamiehensä – ex-puoliso kävi heti jättämässä hulvattoman kuitin

Martina Aitolehden ex-puolison Esko Eerikäisen kommentti hymyilytti monia Instagramissa.

Martina Aitolehti on kääntänyt uuden sivun elämässään.­

29.4.2020 8:58

Martina Aitolehti paljasti muutama viikko sitten Instagramissa eronneensa kihlatustaan Stefan Thermanista. Eroprosessi on ollut rankka ja Aitolehti muun muassa purskahti itkuun puhuessaan erostaan tv:ssä Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Nyt Aitolehti näyttää kuitenkin kääntäneen ainakin jollain lailla uuden sivun elämässään, sillä hän julkaisi tiistai-iltana Instagramiinsa pilke silmäkulmassa tehdyn kirjoituksen tulevasta unelmamiehestään.

– Nyt olis haussa rakastava, tervejärkinen, itsevarma, kunnianhimoinen, luotettava, suoraselkäinen, sporttinen, huumorintajuinen ja ehdottomasti päihteetön mies (onpas pitkä lista), Aitolehti luetteli.

Aitolehti kertoo kirjoittavansa listan Instagramiin, koska deittisovellus Tinderistä häntä ei jatkossakaan löydetä.

– Intohimona elämä, ilo, urheilu ja seikkailut. Ei haittaa jos olet komea. Tinderistä ette tule mua löytämään, joten kirjoitan toiveet tänne. Tosin lista saattaa kasvaa kun aikaa kuluu. Rima on tällä kierroksella korkealla. Tilaus lähtee tänään universumille, Aitolehti lupaa.

Lukuisia tykkäyksiä saanut postaus ei jäänyt huomaamatta Aitolehden ex-puolisolta, radiojuontaja Esko Eerikäiseltä. Aitolehti ja Eerikäinen olivat naimisissa vuosina 2007–2011 ja heillä on yhteinen Victoria-tytär. Aitolehden perheeseen kuuluu myös hänen ja Thermanin Isabella-tytär.

Eerikäinen kävikin jättämässä humoristisen vastauksen ex-vaimonsa toiveille unelmamiehestään.

– Vitsi, mulla kaatui tohon huumorintajuun toi lista, läheltä piti, Eerikäinen heitti naureskellen ja sai kommentilleen liki 800 tykkäystä.

Myös tiettävästi sinkkuna viihtynyt missikaunotar ja somepersoona Sara Sieppi heitti kuvaan oman kommenttinsa.

– Jos löytyy enemmänkin vaihtoehtoja, niin mulle saa heittää yhen! Sieppi naljaili.

Aitolehden ja Thermanin suhde oli myrskyisä ja he erosivat useita kertoja aiemminkin. Tällä kertaa Therman kuitenkin vakuutti IS:lle eron olevan lopullinen.

Aitolehti on kertonut kuluneina viikkoina Instagramissa, että ero on hänelle todella kivulias asia, ja että siitä toipumiseen menee kauan.

– Ero tuntuu siltä kun raajat revittäisiin irti (vaikka tästä konkreettisesti ei ole kokemusta). Tämä prosessi ottaa kauan aikaa molemmilta tottua ja toipua.

Vappu ja Marja Livessä Marja Hintikka ja Vappu Pimiä ihmettelivät, miksei Aitolehti vaikuta lainkaan vihaiselta, vaikka ero on niin tuore ja Martinan mukaan eroon liittyy myös kolmas osapuoli. Stefan Therman puolestaan on kieltänyt IS:lle eroon liittyvän kolmansia osapuolia.

– En mä ole vihainen. Mä olen jotenkin tosi surullinen ja todella hämmentynyt, että mitä ihmettä tapahtuu. Mä en halua elää sellaisessa vihan tunteessa, se on tosi kuluttavaa eikä millään tavalla vie mua tässä kohtaa eteenpäin, Aitolehti vastasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?