Riku ja Tunna pistävät pyllyt pyörimään Madventures Suomi -ohjelmassa – twerkkaaminen alan supertähden kanssa aiheuttaa hervottoman reaktion - Viihde - Ilta-Sanomat

Riku ja Tunna pistävät pyllyt pyörimään Madventures Suomi -ohjelmassa – twerkkaaminen alan supertähden kanssa aiheuttaa hervottoman reaktion

Madventures Suomi -ohjelmassa päästään tutustumaan twerkkauksen ihmeelliseen maailmaan.

28.4.2020 19:28

Twerkkauksen supertähti ja SM-mitalisti Tia-Maria Sokka eli Tinze näyttää tiistain Madventures Suomessa, miten peput saadaan pyörimään. Teknisen lajin saloihin perehtyvät pakarat paljaina myös Riku Rantala ja Tunna Milonoff.

– Mitä jos ei oo peppua? Tunna panikoi.

– Kaikilla on peppu! Tia-Maria lohduttaa.

Ja sitten itse asiaan. Kinkut rennoksi ja heilumaan.

  • Voit katsoa yllä olevalta videolta, miten Riku ja Tunna suoriutuvat twerkkauksesta!

– Musta tuntuu, että mulla on keski-ikäisen miehen perse, joka on aivan lauta! Tunna kiroaa.

Riku alkaa saada juonesta kiinni.

– Kato, lähtikö jo vähän kiihtyy? Ei…ei, hitto ei se lähe.

Lopulta Rikulta lohkeaa upea väristys, joka saa opettajankin innostumaan.

– Kato! Rentoperse Rantala. Jäbä on mestari! Tunna tuulettaa.

Kolmikko pysähtyy myös vakavamman puheen äärelle. Tia-Maria muistuttaa, että twerkki on feministinen tanssi – ja sen ymmärtäminen tuntuu olevan monelle vaikeaa.

– Jokainen joka käy tunnilla, käy tasan tarkkaan itseään varten, Tia-Maria painottaa.

– Törmään koko ajan kysymyksiin, eikö tää tanssiminen olekaan miehiä varten. Ettekö tee sitä sen takia, että miehet nauttisi siitä? Niin…ei! En tajua, miksi joudun edelleenkin vastailemaan niihin kysymyksiin, hän huokaa.

– Me eletään aikakautta, jossa naiset haluavat nauttia omasta vartalostaan ja kokea itsensä upeaksi. Varsinkin twerkkitunneilla sä tuut hakemaan itsestäsi upeeta oloo! Sä haluat voimaantua, kokea ittes kauniiksi, Tia-Maria avaa twerkin filosofiaa.

– Tanssitunneilla naiset tsemppaa ja kannustaa toisiaan! Se on ihanaa. Tosi paljon törmää työpaikoilla tai missä tahansa muualla siihen, että naiset vähän niin kuin vihaa toisiaan tai naljailee toisilleen tai haukkuu selän takana tai mitä tahansa muuta. Täällä tanssitunnilla sekin tuo voimaantumisen tunnetta, että naiset tsemppaa ja kannustaa toisiaan!

Madventures Suomi tiistaisin kello 21 Nelosella ja Ruudussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?