Brad Pitt esiintyi tv:ssä johtavana korona-asiantuntijana ja latasi täyslaidallisen Trumpista – immunologi teki show’sta viiltävän huomion - Viihde - Ilta-Sanomat

Brad Pitt esiintyi tv:ssä johtavana korona-asiantuntijana ja latasi täyslaidallisen Trumpista – immunologi teki show’sta viiltävän huomion

Yhdysvaltojen järjen äänenä tunnettu Anthony Fauci yllättyi täysin, kun Brad Pitt esitti häntä Saturday Night Livessä. Nyt hän kommentoi tapahtumia.

28.4.2020 11:55

Maailmalla riehaannuttiin viikonloppuna, kun Hollywood-tähti Brad Pitt täräytti tv-ruutuihin esittämään Yhdysvaltain johtavana tartuntatautiasiantuntijana toimivaa Anthony Faucia.

Faucilta oltiin muutama viikko sitten kysytty, kenen haluaisi esittävän itseään Saturday Night Livessä, jos häntä viihdeohjelmassa esitettäisiin. Immunologi antoi vastaukseksi Brad Pittin.

Voit katsoa videon yllä olevasta videoikkunasta

Faucin mielestä Pitt näytteli häntä mainiosti.­

  Maanantaina videosta villiintyneet internet-käyttäjät pääsivät kuulemaan, miten Fauci oli reagoinut yllätykseen – ja mitä hän siitä ajatteli.

  – Mielestäni hän oli aika hyvä, Fauci kehaisi tuoreen Oscar-voittajan suoritusta Un Nuevo Dia -lehden haastattelussa.

  – Olen suuri Brad Pittin fanii. Siksi mainitsin hänet, kun minulta kysyttiin, kenen haluaisin esittävän itseni. Hän on yksi suosikkinäyttelijöitäni. Hän teki mahtavaa työtä, Fauci jatkoi.

  Brad Pitt on yksi maailman tunnetuimpia näyttelijöitä.­

  Fauci ihasteli Pittin näyttelijäntaitojen lisäksi hänen asennettaan.

  – Kun hän otti peruukkinsa pois ja kiitti minua ja kaikkia terveysalan työntekijöitä, hän näytti mielestäni kaikille, kuinka tyylikäs tyyppi onkaan, Fauci pohti.

  – Eli hän ei ole vain loistava näyttelijä, vaan myös mahtava persoona.

  Brad Pitt hyppäsi yllättäen korona-asiantuntijan rooliin viime viikonlopun SNL:ssä.­

  Varsin suorasukaisella videolla Faucina esiintyvä Pitt kommentoi Yhdysvaltain presidentti Trumpin julkisia lausuntoja liittyen koronaviruspanemiaan. Hän otti myös kantaa Trumpin koronaviruksesta leviävään disinformaatioon ja vääriin mielikuviin.

  Sketsi oltiin toteutettu hyvin sarkastisella otteella. Fauci kuitenkin kertoi, että asiat ovat juuri niin vinksallaan kuin Pitt korosti.

  – Kaikki on aikalailla juuri niin kun hän sanoi, Fauci kommentoi.

  Anthony Fauci yllättyi täysin, kun viikonloppuna häntä esitti tv:ssä Brad Pitt.­

  Anthony Fauci on esiintynyt Yhdysvalloissa varsinaisena järjen äänenä. Immunologi on järjestelmällisesti julkisesti kumonnut ja arvostellut Trumpin virheellisiä lausuntoja ja väittämiä.

  Faucista on tullut kotimaassaan valtavan suosittu, mikä on ärsyttänyt Trumpia. Presidentti onkin hiillostanut Faucia ja vihjaillut tämän erottamisella.

  Osion tuoreimmat

  Luitko jo nämä?