Kylie Jenner osti yli 33 miljoonan euron ökykartanon – tältä 1400-neliöisessä lukaalissa näyttää

22-vuotias Kylie Jenner sai luksuslukaalista mojovan alennuksen.

Miljardööri, sosiaalisen median megatähti ja tosi-tv-persoona Kylie Jenner, 22, on hankkinut uuden kartanon Los Angelesista. Muun muassa People-lehti, TMZ ja Cosmopolitan kertovat, että Jenner pulitti uudesta kodistaan huimat 36,5 miljoonaa dollaria eli noin 33,6 miljoonaa euroa.

Peoplen mukaan Jennerin uusi lukaali sijaitsee Holmby Hillsin alueella Los Angelesissa. Upouusi kartano on valmistunut viime elokuussa ja se on varustettu kaikilla mukavuuksilla.

Peoplen mukaan lukaalia myytiin aluksi noin 50 miljoonan euron hintaan viime keväänä. Sittemmin sen hinta laskettiin noin 41 miljoonaan, josta Jenner neuvotteli itselleen varsin anteliaan alennuksen.

Peoplen mukaan Jennerin uusi koti käsittää seitsemän makuuhuonetta ja peräti 14 kylpyhuonetta. Sen suurelta pihalta löytyy 20 parkkipaikkaa megatähden lukuisille luksusautoille.

TMZ:n mukaan talossa on yli 1 400 neliötä. Viihdesivusto kertoo, että kartanossa on erillinen keittiö kokille, elokuvateatteri sekä sisällä että ulkona, erilaisia pelihuoneita, kuntosali ja suuri koripallokenttä. Lisäksi sieltä löytyy kaksi vierashuoneistoa, joihin Jenner voi majoittaa ystäviään tai perhettään.

Kuvat kiinteistöstä paljastavat, että siihen kuuluu myös uima-allas, suuri oleskelualue ulkona sekä baaritilat. Modernin talon kattoja koristavat valtavat kattokruunut, ja sen sisustus henkii ylellistä tunnelmaa.

Jenner on julkaissut Instagramissa kuvia uudesta lukaalistaan.

Jenner on ostanut miljoonakoteja aiemminkin. Cosmopolitanin mukaan 22-vuotias tähti on omistanut aiemmin luksuskartanoja muun muassa Los Angelesissa ja Calabasasissa.

Forbes-lehti on julistanut Jennerin kaksi kertaa maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa tienanneeksi miljardööriksi.

Jenner on tienannut valtaosan omaisuutensaKylie Cosmetics -nimeä kantavalla yrityksellään. Yritys on Forbesin mukaan kokonaan Jennerin nimissä, ja sen tuotot olivat sen kolmen ensimmäsien vuoden aikana massiiviset 630 miljoonaa dollaria eli liki 590 miljoonaa euroa.

Jenner on lisäksi tienannut sosiaalisen median ja Kardashianit-tv-sarjan avulla. Jennerillä on Instagramissa yli 171 miljoonaa seuraajaa.

Nykyään Jenner on myös äiti, ja hänellä on 2-vuotias Stormi-tytär yhdessä räppäri Travis Scottin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?