Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas julkaisi lumoavan kuvan Suomen järvimaisemista – urheilijapariskunta pakeni koronaa kesämökille Nastolaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas julkaisi lumoavan kuvan Suomen järvimaisemista – urheilijapariskunta pakeni koronaa kesämökille Nastolaan

Tiffany Cromwell julkaisi Instagram-tilillään Nastolassa napatun kuvan, joka poiki ihastelevia reaktioita huippupyöräilijän seuraajilta.

26.4.2020 22:12

F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen, 31, kanssa seurusteleva Tiffany Cromwell,30, ihastutti Instagram-seuraajiaan sunnuntaina, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan Nastolan järvimaisemista. Kuvan yhteyteen Cromwell oli kirjoittanut tekstin sunset silhouettes, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna auringonlaskua.

Huipputason kilpapyöräilijänä tunnetun Cromwellin Instagram-seuraajat ihastuivat kuvaan välittömästi. Julkaisu täyttyikin nopeasti tykkäyksistä ja kommenteista, joissa Suomea ja Nastolaa nimitettiin jopa paratiisiksi.

– Suomen luonto on niin kaunis. Kun tähän maahan kerran rakastuu, pois ei ole tulemista, eräs Cromwellin seuraajista kommentoi.

– Aivan upea, toinen seuraaja hehkutti kommentissaan.

Myös Bottas julkaisi omalla Instagram-tilillään niin ikään Nastolassa napatun kuvan. Cromwellista poiketen Bottas ei kuitenkaan poseeraa kuvassaan itse, vaan otokseen on tallentunut mökkilaituri, järvimaisema sekä lumoava auringonlasku ja sen violetiksi värjäämä taivas.

Nastolasta kotoisin olevalla Bottaksella on ollut loma-asunto vanhassa kotikunnassaan jo useamman vuoden. Asunto on rakennettu 1,3 hehtaarin laajuiselle rantatontille, jonka Nastolan kunta lahjoitti Bottakselle vuonna 2014 tunnustuksena menestyksestä sekä Nastolan tunnetuksi tekemisestä.

Bottas kertoi karanteenikuulumisiaan MTV:lle muutama viikko sitten, kun hän vieraili etäyhteyden välityksellä Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Bottas kertoi haastattelussa, että he pyrkivät Cromwellin kanssa välttämään liikkumista ja muita ihmisiä.

Urheilijat treenaavat paljon yhdessä, minkä yhteydessä Nastola luontoreitteineen ja hiljaisine seutuineen toimii Bottaksen mukaan oloihin nähden hyvin. Bottas painotti samalla harjoittelun pitämistä normaalina ja valmistautumisen tärkeyttä, sillä vielä on epävarmaa, milloin F1-kausi päästään aloittamaan.

– Tässä nyt mennään viikko kerrallaan. Totta kai halutaan päästä kisaamaan. Mä oon tosi kilpailuhenkinen, haluun päästä tekemään sitä, mitä rakastan tehdä, mut se tehdään sitten, kun on sen aika ja turvallista, Bottas pohdiskeli kauden kohtaloa.

Bottaksen ja Cromwellin suhteesta alettiin puhua jo varsin pian sen jälkeen, kun Bottas erosi entisestä puolisostaan Emilia Bottaksesta. Pariskunta kieltäytyi visusti kommentoimasta huhuja, kunnes Bottas vahvisti parin suhteen maaliskuussa Apu-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?