Yli 12 miljoonaa ihmistä seurasi historiallista hetkeä: raptähti Travis Scott piti keikan videopeli Fortniten välityksellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Yli 12 miljoonaa ihmistä seurasi historiallista hetkeä: raptähti Travis Scott piti keikan videopeli Fortniten välityksellä

Travis Scott ei antanut koronaviruspandemian estää häntä esiintymästä. Tuloksena oli historiallinen hetki, kun yli 12 miljoonaa ihmistä kokoontui videopelin ääreen katsomaan hänen keikkaansa.

24.4.2020 18:06

Koronaviruspandemian vuoksi artistit ja yhtyeet ovat kehitelleet lyhyessä ajassa vaihtoehtoisia tapoja esiintyä faneilleen. Yhdysvaltalainen räppäri Travis Scott, 28, piti torstaina täysin uudenlaisen minikeikan, joka rikkoi kertaheitolla ennätyksiä. Kyseessä ei ollut mikä tahansa esitys, sillä Scott lauloi uuden Astronomical-kappaleensa Fortnite-pelin välityksellä. Fortnite on kuuluisa videopeli, jolla on maailmanlaajuisesti 125 miljoonaa pelaajaa.

CNN:n mukaan poikkeuksellinen minikeikka teki historiaa yleisömäärällään, sillä raptähden uuden kappaleen ensiesitystä pääsi katsomaan ja kuuntelemaan videopelin välityksellä reilu 12 miljoonaa ihmistä.

Voit katsoa esityksen alla olevalta videolta.

Fortnite kertoi historiallisesta keikasta myös omilla Twitter-sivuillaan.

– Yli 12,3 miljoonaa pelaajaa osallistui Travis Scottin Astronimical-esitykseen, kaikkien aikojen ennätys!

Myös Scottilla oli aihetta tyytyväisyyteen ja hän hehkuttikin asiaa innoissaan Twitterissään. Scottin esityksestä pääsevät nauttimaan vain rekisteröityneet pelaajat, mutta suosion vuoksi esityksiä on tulossa lisää.

– Rehellisesti sanottuna, tänään oli yksi inspiroivimpia päiviä ikinä! Rakastan teitä kaikkia ja tiedän, että nämä ovat erikoisia aikoja, mutta on mahtavaa, että saimme mahdollisuuden yhden hetken ajaksi juhlia kunnolla sijainnista huolimatta. Rakastan teitä! Scott hehkutti kokemusta.

Fortnite-peli julkaistiin vuonna 2017, ja siitä tuli hyvin nopeasti maailmanlaajuinen ilmiö. Epic Gamesin kehittämää peliä voi pelata Playstationilla, Xboxilla tai Windowsin ja Macin käyttöjärjestelmillä. Peli on sekoitus ammuntapeliä, roolipeliä ja selviytymispeliä.

Nyt pelillä on peräti 125 miljoonaa pelaajaa.

Travis Scottin esitystä seurattiin ympäri maailmaa.

Travis Scott ponnahti julkisuuteen vuonna 2015. Hänen uransa singahti huikeaan nousuun ja hänelle on myönnetty sittemmin kuusi Grammy-ehdokkuutta.

Travis Scottin entinen tyttöystäväkin on varsin kuuluisa, sillä hän oli jonkin aikaa yhdessä Kylie Jennerin kanssa. Heillä on helmikuussa 1208 syntynyt yhteinen tytär Stormi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?