Teemu Selänteen Leevi-poika täytti 20 vuotta – fanit riemastuivat isän ja pojan uskomattomasta yhdennäköisyydestä: ”Herranen aika” - Viihde - Ilta-Sanomat

Teemu Selänteen Leevi-poika täytti 20 vuotta – fanit riemastuivat isän ja pojan uskomattomasta yhdennäköisyydestä: ”Herranen aika”

Julkaistu: 23.4. 18:15

Leevi Selänne saavutti 20 vuoden iän ja sai muhkeat onnittelut läheisiltään.

Jääkiekkotähti Teemu Selänteellä, 49, on neljä lasta vaimonsa Sirpa Selänteen kanssa. Aika on vierähtänyt niin nopeasti, että Selänteen toisiksi nuorin lapsi Leevi juhlii jo 20-vuotissyntymäpäiviään.

Selänne onnitteli poikaansa Instagramissa julkaisemalla nipun hauskoja kuvia merkkipäivän kunniaksi.

– Hyvää 20-vuotissyntymäpäivää pojalleni. Rakastan sinua! Selänne onnitteli.

Voit selata kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta. Jos kuvat eivät näy, klikkaa tästä.

Ensimmäinen kuva on tuore otos, jossa pitkähiuksinen ja viikset kasvattanut Leevi hymyilee kameralle onnellisen näköisenä. Toisessa kuvassa hän pelaa tennistä ja kolmannessa, vanhimmassa otoksessa puolestaan velmuilee aivan pieni poika.

Selänteen fanit ympäri maailmaa onnittelivat Leeviä sankoin joukoin ja kiinnittivät huomiota erittäin ilmiselvään seikkaan: Leevi on perinyt ulkonäköään huomattavan paljon isältään.

– Teemu, Leevi näyttää aivan sinulta.

– Hyvää syntymäpäivää kaksosellesi!

– Herranen aika, luulin että tämä on Teemu nuorena.

– Aivan on poika isänsä näköinen!

– Luulin ensin sun nuoruuden kuvaksi, Teemu.

– Hieno kuva Teemusta.

– Hän näyttää täsmälleen samalta kuin Teemu.

– Hän on ihan leffatähden näköinen!

Teemu ja Sirpa Selänteen häitä juhlittiin 1996. Selänteiden ensimmäinen poika Eemil syntyi samana vuonna. Seuraavana vuonna perhe täydentyi Eetu-pojalla ja Leevi syntyi puolestaan vuonna 2000. Perheen kuopus, tytär Veera, syntyi vuonna 2007.

Teemu ja Sirpa Selänteellä on yhteiseloa takanaan vuosikymmeniä. Viime vuonna Selänteet juhlivat yhdessäolonsa 30-vuotista taivalta.

– Tänä vuonna tuli 30 vuotta täyteen, siitä voi olla jo vähän ylpeä, Teemu Selänne kertoi viime vuonna IS:lle.

– Kyllä tämä on ollut sellaista yhteispeliä, jääkiekkouransa vuonna 2014 päättänyt Teemu lisäsi.

Selänteiden pojat ovat seuranneet isän jalanjälkiä kiekkomaailmaan. Eetu on kiekkoilut kolmisen vuotta Bostonissa ja Leevi puolestaan Teksasissa juniorijoukkueessa.

Yhdysvalloissa asuvat Selänteet kertoivat IS:lle poikien palanneen heti kotiin, kun Yhdysvalloissa alettiin valmistella koronaviruksen vuoksi lockdownia eli eristäytymistä. Myös Leevin pelikaveri oli Selänteiden vieraana, koska hänen perheessään Seattlessa oli koronavirusta.

Perhe on kuluttanut aikaa muun muassa lempiharrastuksensa tenniksen parissa. Sirpa julkaisikin kaikista neljästä lapsesta herttaisen yhteiskuvan.

– Koronavirus ei ole kiva asia, mutta sydämeni sulaa, että kaikki neljä sydänkäpystäni ovat kotona! Tennis kotona on ihan parasta, Sirpa hehkutti Instagramissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?