Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki palautti 100 000 euron koronatuen Business Finlandille – kertoo Facebookissa saaneensa tappouhkauksia

Aki Palsanmäki kertoo Facebookissa saamistaan uhkauksista.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki jyrähtää Facebook-sivuillaan häneen ja hänen vaimoonsa Heliin kohdistuneen kommentoinnin menneen liian pitkälle. Palsanmäki kirjoittaa, että parin henkeä on uhattu ja heidän kotinsa on uhattu polttaa.

– Nyt tuli meidän mitta täyteen! Jos meidän henkeä ruvetaan uhkailemaan ja talomme uhataan polttaa. Niin raja meni siinä! hän jyrisee.

– PALAUTIMME 100  000 euron tuen Business Finlandille, Palsanmäki kirjoittaa Facebook-sivullaan.

– Henkinen paine on nyt niin kova että tässä paineessa ei pysty tekemään järkeviä ratkaisuja yrityksen kehittämiseen. Joka ei ole pelkkä nettisivujen päivitys! Mutta bisnesideaamme emme avaa kenellekään enempää!

Palsanmäki kirjoittaa tehneensä rikosilmoituksen saamistaan uhkailuista.

– Olemme tehneet kaikista uhkailuista rikosilmoituksen! Ihmisiä olemme mekin vaikka olemme yrittäjiä!

Näin Aki Palsanmäki aikoi käyttää korona-avustuksen

Suomen Kuvalehti uutisoi perjantaina, että valtion rahoitusyhtiö Business Finland on myöntänyt kehitysrahoitusta pienille ja keskisuurille yhtiöille. Uusi rahoitus on tarkoitettu yrityksille koronaviruksen aiheuttamien vaikeuksien ratkaisemiseksi.

Yksi tukea saaneista yrityksistä oli huutokauppakeisari Aki Palsanmäen ja hänen vaimonsa Heli Palsanmäen pyörittämä Hirvaskankaan Kauppahuone, jolle myönnettiin 100 000 euron tuki.

Aki ja Heli Palsanmäki kuvattuna huutokaupallaan.

Business Finlandin myöntämät korona-avustukset ovat olleet viikon kuumimpia puheenaiheita niin lehdissä kuin sosiaalisessa mediassakin.

100 000 euron summa on tarkoitettu yrityksille niiden kehittämiseen. Edellytyksenä on myös, että yhtiöt itse kattavat 20 prosenttia kehityshankkeiden kustannuksista.

Aki Palsanmäki kertoi Ilta-Sanomille sunnuntaina, että koronaepidemia on kurittanut hänen ja Helin huutokauppaa toden teolla.

– On ihan taivaan tosi, että yhden viikon aikana meiltä peruutettiin 23 meklauskeikkaa, ohjelmamme kuvaaminen loppui, livehuutokaupat loppuivat ja kahvilan pyörittäminen, jota livehuutokaupan aikaan pyöritetään, loppui, Palsanmäki kertoi.

Koronaepidemia pisti uusiksi myös Aki Palsanmäen eläkesuunnitelmat. –Haaveilin siitä, että voisin hillitä työtahtia ja olla talvet lämpöisessä. Nythän ne haaveet kaatuivat täysin koronan myötä. Nyt ei sitten jäädäkään 55-vuotiaana eläkkeelle, vaan nyt tehdään töitä vielä monta, monta vuotta, hän sanoi IS:lle.

Huutokauppakeisari sanoi IS:lle, että he aikovat käyttää rahat kehittääkseen nettihuutokaupan käyntiään. Idea syntyi koronakriisin myötä.

– Kehitämme nettihuutokaupan käyntiämme, mutta en kerro siitä enempää, sillä se on bisnesajatuksemme ja joku voisi viedä idean, jos siitä julkisesti kerron. Kerromme asiasta sitten, kun se on valmis. Se tulee näkymään sitten liiketoiminnassamme, miten nettihuutokauppaamme on kehitetty ja rakennettu.

– Pidän ideaa erittäin hyvänä. Kehittelemämme liikeidea tulee palvelemaan myös koko Suomen kansaa, jos vaan haluaa käyttää sitä. Kaikki suomalaiset ovat kohderyhmäämme, Palsanmäki sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?