Martina Aitolehti julkaisi Instagramissa riipaisevan kirjoituksen erostaan – lataa suorat sanat korviinsa kantautuneista huhuista - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti julkaisi Instagramissa riipaisevan kirjoituksen erostaan – lataa suorat sanat korviinsa kantautuneista huhuista

Martina Aitolehti kertoo Instagramissa, että ero tuntuu siltä kuin raajat revittäisiin irti.

21.4.2020 21:54

Martina Aitolehti paljasti viikko sitten Instagramissa eronneensa kihlatustaan Stefan Thermanista. Aitolehti kertoi tuolloin, ettei hän nähnyt enää muuta vaihtoehtoa kuin päästää irti sekä hänen itsensä että lastensa vuoksi.

Nyt Aitolehti kommentoi Instagramissa jälleen eroaan. Aitolehti kertoo, että hänen korviinsa on kantautunut ystävien ja tuttujen kautta huhuja, joiden mukaan hän ja Therman olisivat palanneet yhteen.

Aitolehden mukaan huhut eivät pidä paikkaansa.

– Emme ole palannut yhteen, vaikka Hangossa yhdessä olemme olleet. Koen äärimmäisen tärkeäksi luoda hyvät suhteet jatkoa ajatellen. Elämä jatkuu vanhempina – yhdessä, Aitolehti kirjoittaa.

Aitolehti on viettänyt viime aikoina aikaa Hangossa perheensä kesäkodissa. Hän kertoo Instagramissa, että ex-pari on ollut Hangossa jo kuusi viikkoa, ja aikoo pysyä siellä jatkossakin. Silti kyse ei ole hänen mukaansa yhteen palaamisesta, vaan eroprosessista.

– Kaikki ymmärtää että 10 vuoden suhde ei ole sormia napsauttamalla kokonaan ohi, varsinkaan kun perheeseen kuuluu lapsia, koiria ja kun elämme poikkeuksellisia aikoja. 10 vuotta on järjettömän pitkä aika, ja kyllä sitä kasvaa todella yhteen toisen ihmisen kanssa, Aitolehti kertoo kirjoituksessaan Instagramissa.

Aitolehden ja Thermanin suhde oli myrskyisä ja he erosivat useita kertoja aiemminkin. Tällä kertaa Therman kuitenkin vakuutti IS:lle eron olevan lopullinen.

Aitolehti kertoo nyt Instagramissa, että ero on hänelle edelleen todella kivulias asia, ja että siitä toipumiseen menee kauan.

– Ero tuntuu siltä kun raajat revittäisiin irti (vaikka tästä konkreettisesti ei ole kokemusta). Tämä prosessi ottaa kauan aikaa molemmilta tottua ja toipua.

– Rakkautta ja rauhaa! Mä itken edelleen (viimeksi tänään) ja koitan saada rikkinäisen sydämeni parantumaan, Aitolehti toteaa kirjoituksensa pääteeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?