Laulaja Kikalla oli salattu suhde vanhemman liikemiehen kanssa – syntymäpäivä­juhlissa roihahtanut romanssi pidettiin visusti poissa julkisuudesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Kikalla oli salattu suhde vanhemman liikemiehen kanssa – syntymäpäivä­juhlissa roihahtanut romanssi pidettiin visusti poissa julkisuudesta

Manageri Pia Temisevä paljastaa, kuinka laulajatähti Kikalla oli uransa huippuvuosina suhde tunnetun suuryrityksen omistajiin kuuluneen vanhemman herran kanssa.

Kikka, oikealta nimeltään Kirsi Sirén nousi julkisuuteen 30 vuotta sitten ensisinglellään Mä haluun viihdyttää.­

18.4. 6:50

Käsityöalan yrittäjä Pia Temisevä oli ystävänsä Kikan eli Kirsi Sirénin alkuvuosien manageri. Hän koki Kikan kanssa suosion, mutta näki myös, millaisiin vastoinkäymisiin ura alkoi hiipua. Temisevä tietää kulissien takaiset tapahtumat. Piilossa pysynyttä on paljon, sillä Kikka piti muut kuin työasiat visusti poissa julkisuudesta.

– Jo uran alkuvaiheessa päätettiin pitää tietyt asiat vain omana tietona, Pia Temisevä kertoo.

Vaiettuihin asioihin kuului ilman muuta myös Kikan rakkauselämä.

– Kikalla oli kova kaipuu rakkauteen ja halu parisuhteeseen. Hän halusi olla äiti, mutta pelkäsi, ettei löytäisi kunnon miestä, Temisevä sanoo.

Kikka kuvattuna vuonna 1992.­

Hän muistaa yöllisiä keskusteluja keikkamatkoilla.

– Kikka suri, ettei hän varmaan koskaan voisi löytää itselleen kumppania. Kukaan järkevä ei uskalla lähestyä eikä hän saisi edes tutustua kehenkään rauhassa, koska kuvaajat seurasivat.

Kikan manageri Pia Temisevä näki läheltä laulajatähden uran huippuvuodet ja vastoinkäymiset.­

Turhaan Kikka pelkäsi, koska hän kohtasi elämänsä suuren rakkauden, ainoan tyttärensä Sannin isän, jo 1980-luvun loppupuolella. Sitä ennen hänellä oli seurustelusuhteita. Ilman isää kasvanutta Kikkaa viehättivät vanhemmat miehet.

– Kikalla oli suhde tunnetun suuryrityksen omistajiin kuuluneen vanhemman herran kanssa. He tapasivat, kun Kikka esiintyi tämän johtajan syntymäpäivillä, Temisevä kertoo.

–Kikalla oli kova kaipuu rakkauteen, manageri sanoo.­

Enempää hän ei julkisuudelta täysin piilossa pysyneestä suhteesta sano.

– Kikka tunnetaan artistina, mutta ihmisestä julkisuuskuvan takana ei vieläkään tiedetä juuri mitään, hän huomauttaa.

Lue Pia Temisevän haastattelu kokonaisuudessaan viikonlopun Ilta-Sanomista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?