Maisa Torppa 29 vuotta – koronakaranteenilla yllättävät vaikutukset tuoreeseen avioliittoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa 29 vuotta – koronakaranteenilla yllättävät vaikutukset tuoreeseen avioliittoon

Maisa Torppa viettää 29-vuotissyntymäpäivään rauhallisissa tunnelmissa.

Maisa Torppa viettää perjantaina syntymäpäiväänsä.

17.4.2020 12:04

Someammattilainen ja mediapersoona Maisa Torppa täytti perjantaina 17. huhtikuuta 29 vuotta. Alun perin Maisan oli tarkoitus viettää syntymäpäiväänsä perhelomalla, mutta koronavirus muutti suunnitelmat. Nyt Maisa viettää juhlia kotona yhdessä aviomiehensä Mikon kanssa.

Perjantaiaamuna Maisa julkaisi Instagramin Tarinat-osisossa kuvan Mikolta saamistaan lahjoista. Aamukahvin seuraksi Maisa oli saanut Battery-energiajuoman, joiden juominen on hänen ”paheensa”. Marimekon Unikko-kuosisesta lahjakassista pilkottaa kuvassa ruusuja, mutta muutoin Maisa ei paljasta, mitä on rakkaaltaan syntymäpäivälahjaksi saanut.

IS:n tavoittama Torppa kertoo, ettei hänellä ole syntymäpäiväkseen kummempia suunnitelmia.

– Juhlin synttäreitä siten, että aion siivota koko kodin eli ei mitään ihmeellistä, Maisa naurahtaa ja lisää:

– Ehkä kruunaan päivän lasillisella valkoviiniä.

Hän iloitsee siitä, että koko perhe on pysynyt terveenä viime aikoina. Perhe on viettänyt runsaasti aikaa kotonaan Nurmijärvellä. Maisa ja Mikko ostivat reilun 200-neliöisen talon miltei heti seurustelun aloitettuaan, heidän kanssaan osan aikaa talossa asuvat Mikon neljävuotias tytär ja Maisan seitsemänvuotias poika. Taloa ympäröi 1500-neliöinen piha.

– Olemme viettäneet paljon aikaa kotona pihahommia tehden. Koska olemme vasta muuttaneet, niin hommaa riittää sekä sisällä että ulkona, Maisa sanoo.

– Tämä koronakaranteeni on ollut meille aivan paras parisuhdetesti. Entisessä elämässäni olin tottunut olemaan melkein aina yksin tai vietin aikaani kavereiden ja perheeni kanssa. Nyt kun olen viettänyt yli kuukauden toisen kanssa vuorokauden ympäri, tajuan valinneeni kumppanin ihan oikein, Maisa sanoo.

Ensi vuonna Maisa täyttää 30 vuotta ja hän toteaakin, että pitää pian alkaa suunnitella jo suurempia juhlia tuolle päivälle.

– Aika menee kauhean nopeasti. Ehkä vähän tässä stressaa se, että ikää tulee ja haluamme Mikon kanssa jossain vaiheessa lisää lapsia. En enää ole mikään nuori likka siihen nähden, Maisa toteaa.

Maisa Torppa on ollut julkisuuden henkilö jo yli kymmenen vuoden ajan. Julkisuuteen hän nousi alunperin Miss Bikini -kilpailusta vuonna 2009. Hän oli tuolloin 18-vuotias. Torppa sijoittui alun perin kilpailussa toiseksi, mutta peri kruunun Caroliina Kinnarisen menetettyä sen pahoinpitelytuomion jälkeen.

Miss Bikini -kisan jälkeen Torppa teki tv-debyyttinsä MTV:n Rantalentis-ohjelman juontajana. Julkkiskaunotar on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei tuolloin olisi ikimaailmassa uskonut luovansa uraa tv:ssä.

Rantalentiksen jälkeen Torpalla riitti vientiä tv:ssä. Hänet on nähty muun muassa Viidakon tähtösissä selviytymässä keskellä viidakkoa, Tuulitunneli-sarjan panelistina ja Alanyan sankarit -sarjassa.

Vuonna 2019 Torppa valmistui lähihoitajaksi, mutta vaihtoi alaa keväällä 2019, kun hän aloitti lentoemännän työt.

Kuvia Maisa Torpasta vuosien varrelta:

Maisa Torppa Miss Bikini -kisasas kesäkuussa 2009.

Vuonna 2012 Maisa Torppa osallistui Viidakon tähtöset -tv-sarjaan. Kuvassa sarjan tähdet (vasemmalta) Martina Aitolehti, Susanna Ingerttilä, Henna Kalinainen, Sara Sieppi, Susanna Penttilä, Anni Uusivirta, Maisa Torppa, Marianne Harjula, Iida Ketola ja Susanna Ruotsalainen.

Viidakon tähtösissä Maisa Torppa pääsi näyttämään erätaitojaan. Hän on sittemmin usein kertonut, kuinka nauttii luonnossa retkeilystä.

Vuonna 2015 Maisa Torppa ja Niko Saarinen nähtiin Tuulitjunneli-ohjelman panelisteina.

Keväällä 2015 Maisa Torppa poseerasi IS:n kansikuvauksissa pääsiäispupuna.

Vuonna 2015 Maisa Torppa osallistui Snacky-hampurilaisketjun tapahtumaan, jossa hän ja muut julkkiskaunottaret pesivät asiakkaiden autoja.

Vuonna 2016 Maisa Torpalla oli ISTV:ssä oma sarja nimeltään Maisa ja miehen tuoksu. Yksi sarjan haastateltavista oli Mikael Jungner.

Maisa Torppa kuvattuna vuonna 2016 hänen ja Jari-Matti Latvalan yhteisessä kodissa.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala kuvattuna yhteisessä kodissaan vuonna 2016. Pari erosi viime lokakuussa.

2018 Maisa Torppa IS:n vappukannen kuvauksissa.

Helmikuussa 2020 Maisa Torppa IS:n kansikuvauksissa.

Maisa ja Mikko avioituivat ystävänpäivänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?