Suomalaiskaunottaret innostuivat uudesta haasteesta ja riisuivat vaatteensa – poseeraavat nyt Instagramissa vain tyynyt yllään - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaiskaunottaret innostuivat uudesta haasteesta ja riisuivat vaatteensa – poseeraavat nyt Instagramissa vain tyynyt yllään

Moni julkisuudesta tuttu suomalainen on ottanut Instagramissa osaa haasteeseen, jossa poseerataan vain tyyny vartalon peittona.

15.4.2020 17:31

Koronaviruksesta johtuva karanteeni on saanut monet suomalaiset innostumaan mitä erikoisimmista haasteista, jotka leviävät sosiaalisessa mediassa. Myös monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat ottaneet osaa näihin haasteisiin.

Viime päivien aikana kuvapalvelu Instagramissa on levinnyt pillow challenge -niminen haaste, jossa nimensä mukaisesti poseerataan kameralle pelkkään tyynyyn pukeutuneena. Myös tämä haaste on poikinut hauskoja kuvia monilta suomalaisjulkkiksilta, jotka esittelivät kekseliäisyyttään Instagram-tileillään.

Yksi haasteesta innostuneista suomalaiskaunottarista oli ex-jalkapalloilija Mikael Forssellin puoliso Metti Forssell. Muotibloggaajana ja sosiaalisen median vaikuttajana työskentelevä Metti poseerasi kuvassaan tyylilleen uskollisena isoihin aurinkolaseihin sonnustautuneena.

– Oli pakko osallistua, Metti kirjoitti kuvatekstiinsä.

Oman tyylinäytteensä Instagramissa jakoi myös kiinteistövälittäjä Kaisa Liski. Liski oli pukenut kuvaa varten ylleen vihreän tyynyn sekä yli polven ulottuvat punaiset saapikkaat.

Myös fitnessurheilijana ja Gladiaattorit-televisiosarjan Tornadona tutuksi tullut Piia Pajunen otti osaa haasteeseen.

– Koska kun kotona ollaan, niin miksi ei, bloggaajana, fitnessvalmentajana ja sosiaalisen median vaikuttajana työskentelevä Piia kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Myös Miss Suomi -kilpailusta tutuksi tulleet Jutta Kyllönen ja Emmi Suuronen julkaisivat omat versionsa ”tyynyasusta” Instagram-tileillään. Vuoden 2020 Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Jutta kertoi saaneensa idean kuvaan juuri ystävältään Emmiltä.

– Tää on asu mikä kaikilta löytyy kotoa joten täähän vois olla vähän niinku, corona crew outfit, Jutta kirjoitti kuvatekstissään.

Näyttelijä Kiti Kokkonen puolestaan otti haasteeseen hieman erilaisen lähestymistavan. Hän ei nimittäin poseerannut vain tyyny peittonaan, vaan yhdisti tyynyn kotiasuunsa, jonka kruunasi päähän teipattu Paavo pesusieni -pehmolelu.

– Mikä tää #pillowchallenge on? Oon MESSISSÄ, hän kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?