Juuri eronnut Martina Aitolehti julkaisi itkuisen videon – 9 vuoden suhde ohi

Erostaan kertonut Martina Aitolehti julkaisi Instagramissa videon, jossa antaa kyynelien virrata. Hän vakuuttaa suuresta surustaan huolimatta pärjäävänsä.

Martina Aitolehti kertoo eronneensa, koska hänelle ja lapsille ei jäänyt muuta mahdollisuutta.

13.4.2020 10:01

Hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehti, 37, kertoi maanantaiaamuna Instagramissa eroavansa avopuolisostaan ja Isabella-tyttärensä isästä Stefan Thermanista. Pari oli yhdessä yhdeksän vuoden ajan. Aitolehti kertoi Instagram-julkaisussaan eroavansa, sillä hänelle ja lapsille ei jäänyt muuta mahdollisuutta. Aitolehden esikoistytär Victoria on hänen liitostaan Esko Eerikäisen kanssa.

Eroilmoituksen jälkeen Aitolehti julkaisi Instagramin Tarinat-osuudessa itkuisen videon itsestään. Videolla itkevä Aitolehti ei sano mitään, mutta videon alalaitaan on kirjoitettu teksti: ”Mun suru on suuri, mutta pärjään.”

Martina Aitolehti julkaisi itsestään itkuisen videon eron jälkeen.

Ennen videon lisäämistä Aitolehti oli julkaissut Tarinat-osuudessa runsaan kuvasarjan hänen ja Thermanin onnellisista ajoista. Valokuvissa Aitolehti ja Therman hymyilivät onnellisina. Osassa kuvia olivat myös lapset Victoria ja Isabella.

Martina Aitolehti vakuuttaa pärjäävänsä suuresta surusta huolimatta.

Eroilmoituksessaan Aitolehti kertoi, että viimeiset vuodet ovat olleet hänelle henkisesti opettavaisia ja hän on kasvanut ihmisenä kilometrejä. Hän kertoo prosessin eroa kohti alkaneen, kun hän osallistui Atlantin yli -ohjelman kuvauksiin. Ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt purjehtivat yhdessä Atlantin yli. Ohjelma kuvattiin marraskuussa 2018.

– Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa, etteivät sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni, Aitolehti kirjoittaa Instagramissa erostaan.

– Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästä ja omista valinnoistaan. Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kuin päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua. Pärjään. Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä, joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikuisesti. Kiitos, että otit Victorian kuin omaksesi. Rakkaus ei katoa koskaan, se vain muuttaa muotoaan, Aitolehti kirjoittaa.

Aitolehti ja Stefan Therman alkoivat seurustella vuonna 2011. Pariskunnan Isabella-tytär syntyi vuonna 2012. Aitolehden hyvinvointikirja Elämäsi kunnossa julkaistiin maaliskuussa. Kirjassaan Aitolehti kertoi rakastuneensa Thermaniin salaman lailla.

– Hänen (Stefanin) kanssaan olemme olleet yhdessä jo lähes vuosikymmenen. Yhteinen tyttäremme Isabella syntyi reilu vuosi seurustelun aloittamisen jälkeen ja lapsen myötä Stefan joutui kasvamaan pikavauhtia aikuiseksi. Arvostan Stefanissa hänen bisnesälyään ja rohkeutta tehdä itsenäisesti isojakin päätöksiä. Mitä tulee yritykseni toimintaan, Stefan on ollut opettajani ja inspiraationi lähde, Aitolehti kertoi kirjassaan.

Martina Aitolehti kuvattuna Atlantin yli -ohjelman lehdistötilaisuudessa viime elokuussa.

Aitolehti ja Therman ovat yhteisten vuosiensa varrella myös eronneet ja palanneet vaikeuksista huolimatta yhteen. Pariskunnan oli tarkoitus myös mennä naimisiin ja Aitolehti kertoi hääaikeista blogissaan, häitä ei kuitenkaan koskaan järjestetty. Aitolehti sivusi pariskunnan vaikeuksia lyhyesti kirjassa:

– Vuosiimme on mahtunut tyyntä ja myrskyä, mutta vastoinkäymiset ovat hitsanneet meistä toimivan tiimin. Olemme oppineet antamaan toisillemme tilaa, emmekä enää yritä muovata toisistamme samankaltaisia. Ihmisinä olemme monessa asiassa vastakohtia – kuin Yin ja Yang – ja vaikka se välillä aiheuttaakin hankausta, on se myös asia, joka pitää suhteemme liekkiä yllä, Aitolehti kertoi kirjassaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?