Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow julkaisi harvinaisen kuvan lapsistaan – Applen, 15, ja Mosesin, 13, isä on Coldplay-tähti - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow julkaisi harvinaisen kuvan lapsistaan – Applen, 15, ja Mosesin, 13, isä on Coldplay-tähti

Gwyneth Paltrow poseeraa kotitoimistollaan yhdessä lastensa kanssa.

11.4.2020 18:47

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 47, tunnetaan paitsi Hollywood-tähtenä, myös yrittäjänä. Paltrow’n omistama Goop-yritys tarjoaa erilaisia luonnolliseen elämään kannustavia tuotteita ja palveluita, ja Daily Mailin mukaan tähti pyörittää sen toimintaa nyt kotoaan.

Paltrow on lehden mukaan linnoittautunut Los Angelesissa sijaitsevaan kotiinsa suojautuakseen koronavirukselta. Tiistaina näyttelijä julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kotitoimistollaan meikittömänä.

Paltrow’n kanssa kuvassa poseeraavat hänen harvoin julkisuudessa nähdyt lapsensa, 15-vuotias Apple ja 13-vuotias Moses. Kuvasta paljastuu, että lapset ovat tulleet äitiinsä, ja muistuttavat tätä suuresti.

Paltrow’n lapset ovat toistaiseksi eläneet hyvin pitkälti poissa julkisuuden valokeilasta, vaikka myös heidän isänsä on maailmankuulu tähti. Applen ja Mosesin isä on Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin, jonka kanssa Paltrow oli naimisissa kymmenen vuotta. Parin liitto päättyi vuonna 2014.

Paltrow on julkaissut aiemminkin Instagramissa kuvia lapsistaan, mutta yleensä heidän kasvojaan ovat peittäneet muun muassa laskettelulasit.

Viime vuonna Paltrow julkaisi lähes 7 miljoonan seuraajan iloksi yhteiskuvan laskettelureissulta tyttärensä kanssa, mutta kuva ei ollut teini-ikäisen Applen mieleen. Apple nimittäin huomasi pian kuvan julkaisun jälkeen kasvonsa äitinsä Instagramissa, ja päätti täräyttää tälle suorat sanat.

– Äiti, me olemme puhuneet tästä. Et voi julkaista mitään ilman minun lupaani, Apple kirjoitti kommenteissa.

Platrow ei jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi nopeasti närkästyneelle tyttärelleen.

– Sinun naamaasihan ei edes näy! Paltrow huomautti leikkisästi.

Hollywood-tähti kertoi helmikuussa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa, ettei tilanne ollut mitenkään poikkeuksellinen, sillä hänen tyttärensä on hyvin tyypillinen teini, joka kokee vanhempansa äärimmäisen noloiksi.

– Tyttäreni mielestä olen kuolettava nolo. Jos minä esimerkiksi teen mitään julkisesti, enkä vain ole hiljaa ja seiso paikallani, hän on heti: ”Voi luoja. Lopeta. Lopeta”. Hän täyttää 16 vuotta toukokuussa. Joten jos vaikka tanssin, hän muuttuu punaiseksi, Paltrow sanoi DeGeneresille.

Hello!-lehden mukaan myös Chris Martin kertoi aiemmin Ellen DeGeneresin haastattelussa tyttärestään.

Martin paljasti, että Apple työskentelee vaatekaupassa, ja tienaa työllä omaa rahaa. Martin kertoi käyneensä kaupassa aikeinaan yllättää tyttärensä, mutta tämä ei ollut kovin innoissaan isänsä tupatessa hänen työpaikalleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?