Aki Riihilahti ja Tea-vaimo: avioero!

Entinen huippujalkapalloilija Aki Riihilahti ja hänen Tea-vaimonsa ovat eronneet.

Aki ja Tea Riihilahti kuvattuna Urheilugaalassa 2019.

10.4.2020 15:47

Aikoinaan hienon jalkapalloilijan uran niin kotimaassa kuin ulkomaillakin tehnyt, nykyisin HJK:n toimitusjohtajana työskentelevä Aki Riihilahti, 43, ja hänen vaimonsa Tea ovat IS:n tietojen mukaan eronneet.

Osapuolet vahvistavat IS:lle eron tapahtuneen viime vuoden lopulla. He eivät kuitenkaan halua kommentoida eroaan julkisuudessa.

IS:n tietojen mukaan ex-pariskunta erosi sopuisasti ilman draamaa, mutta eropapereita ei ole ainakaan vielä Helsingin käräjäoikeuteen jätetty.

Aki ja Tea Riihilahdella on kaksi lasta, viisivuotias poika ja kolmevuotias tytär.

Naimisiin pari meni kesällä 2013, mutta yhdessä he ovat olleet 13 vuotta.

Aki ja Tea Riihilahti nähtiin Linnan juhlissa 2014.

Aki Riihilahti pelasi ammattilaisena yli 15 vuotta suomalaisen jalkapallon huipulla vuosina 1995–2011. Hänet nähtiin Suomen kenttien lisäksi muun muassa Norjan, Saksan, Englannin ja Ruotsin sarjoissa.

Suomen maajoukkueessa Aki Riihilahti pelasi 69 A-maaottelua. Aktiiviuransa jälkeen hän on toiminut Euroopan seurajoukkueiden hallituksen varapuheenjohtaja, minkä lisäksi hänellä on ollut useita luottamustehtäviä Euroopan jalkapalloliittossa UEFAssa.

Aki ja Tea Riihilahti ovat olleet kuvattu pariskunta, mihin tahansa tilaisuuteen he ovat saapuneet. Vuonna 2014 he olivat yksi presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion itsenäisyyspäivävastaanoton kuvatuimpia pareja.

Nyt he elävät omaa elämäänsä, jonka ehdottomina keskipisteinä ovat tietysti yhteiset lapset.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?