Bile-Danin ja Eve-rakkaan paluumatka Indonesiasta muuttui katastrofiksi – lopputuloksena jättimäinen puhelinlasku ja paniikkikohtaus - Viihde - Ilta-Sanomat

Bile-Danin ja Eve-rakkaan paluumatka Indonesiasta muuttui katastrofiksi – lopputuloksena jättimäinen puhelinlasku ja paniikkikohtaus

Tosi-tv:stä tutun pariskunnan kotimatka ei mennyt aivan putkeen.

Even ja Danin oli tarkoitus lomailla kuukauden ajan Indonesiassa.

6.4.2020 20:21

Muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuiksi tulleet Daniel ”Dani” Lehtonen ja Eveliina ”Eve” Uosukainen kertoivat maaliskuussa jääneensä jumiin Indonesian Balille, kun heidän lentojaan peruttiin.

Nyt pariskunta paljastaa CostaGang-nimisessä podcastissa, kuinka heidän kotiinpaluunsa lopulta sujui.

– Muutaman kerran ajattelin, että näinköhän tässä selvitään hengissä kotiin. Oli paniikkikohtauksia, huonosti nukuttuja öitä ja aikamoinen stressi, mutta nyt home sweet home, Dani avartaa podcast-jaksossa.

Koronavirustilanne paheni pariskunnan kannalta kriittiseen aikaan, kun lentoja peruttiin ympäri maailmaa. Kaksikolla oli suuria vaikeuksia päästä Suomeen.

– Lentoja peruttiin samaan tahtiin kuin miehellä vaihtuu bokserit, Dani heittää.

Alun perin pariskunnan piti lentää Singaporen kautta Suomeen. Singapore laittoi kuitenkin rajansa kiinni, kuten teki moni muukin maa. Lopulta pari joutui vaihtamaan lentojaan moneen kertaan.

– Lentojen peruuntumisista ei aina edes tullut ilmoitusta. Jos emme olisi seuranneet lentoyhtiöiden sivuja tarkkaan ja selvitelleet asiaa, mehän olisimme olleet jossain lentokentällä jumissa, Eve kertoo podcastissa.

Pariskunta sai lopulta lennot Jakartan kautta Bangkokiin. Jakartan lentokentällä selvisi, että heiltä puuttuu Thaimaahan vaadittu terveystodistus. Evellä ja Danilla oli täten vain alle kaksi tuntia aikaa hankkia todistus ennen kuin he myöhästyisivät lennolta.

Kaksikko otti välittömästi taksin ensimmäiseen lähellä olevaan sairaalaan, josta he odottivat saavansa todistuksen. Yli puolen tunnin taksimatkan jälkeen sairaalassa selvisi, että todistuksen olisi sittenkin saanut lentokentältä.

He hurauttivat takaisin lentokentälle, josta heidät passitettiin taas uuteen osoitteeseen lentokentän lähellä sijaitsevaan pisteeseen, jossa todistuksia annettiin.

Lopulta reissaajat saivat terveystodistuksensa Thaimaata varten, mutta he myöhästyivät lennolta. Tilanne alkoi käydä tukalaksi, ja Dani alkoi soitella lentoyhtiöihin uusien lentojen toivossa. Aivan halvasta lystistä ei ollut kyse.

– Soitin 1200 euron edestä lentoyhtiöihin, ja jälkikäteen tajuttiin, että Skypelläkin olisi onnistunut, Dani harmittelee.

Pariskunta sai huokaista helpotuksesta, kun he saivat seuraavalle päivälle uudet noin 500 euron lennot Bangkokiin.

Kaiken sähellyksen jälkeen Eve ja Dani aikoivat aluksi yöpyä lentokentällä kulujen säästämiseksi.

– Mua alkoi kuitenkin ahdistaa ja sain ihan kunnon paniikkikohtauksen, Dani selittää.

Mukavuuden nimissä pari päätti lopulta majoittua paikallisessa hotellissa.

– Heti kun pääsimme raikkaaseen ilmaan ja rauhaan hotellille, kaikki unohtui hetkessä ja nukuimme hyvin, Eve kertoo.

Seuraavana päivänä pariskunta pääsi jatkamaan kotimatkaansa, ja kommellusten jälkeen he pääsivät Suomeen.

Dani kertoi Instagram-tilillään 6. maaliskuuta, että kaksikon oli tarkoitus viettää ulkomailla kuukausi. Tuolloin maailmalla levinnyt koronavirus ei haitannut matkalle lähtevää paria.

– Kuukauden loma alkaa Än-Yy-Tee-NYT! Balille vamos, Dani kirjoitti kuvatekstissä, johon hän oli lisännyt myös aihetunnisteen ”ei pelota koronat”.

Jälkikäteen pariskunta pystyi nauramaan unohtumattomille kommelluksille.

Juhlintaa ennen kaaosta

Ikävistä käänteistä huolimatta reissuun sisältyi myös hauskanpitoa. Pariskunta kertoo podcastissa päässeensä juhlimaan hotellin järjestämiin grillibileisiin. Ilta oli venynyt pitkäksi.

– Ne olivat siis ilmaisen viinan kekkerit, Dani heittää.

– Kyllähän sen tietää, miten suomalainen käyttäytyy, kun on kyseessä ilmainen viina eli totta kai me hamstrattiin pöytä täyteen juomia vielä viimeisillä minuuteilla, kun muut olivat jo lähdössä, Eve naurahtaa.

Parin juhlinta herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

– Kaikki, jotka eivät ole nähneet mua humalassa eivät ehkä tiedä sitä puolta musta, että kyllä mä osaan revitellä. Jotkut olivat analysoineet, että mulla oli totaalinen hermoromahdus menossa, Eve nauraa.

Pariskunta on tullut tutuksi Temptation Island Suomi -ohjelmasta.

Dani ja Eve kertoivat vuosi sitten muuttaneensa Espanjan auringon alle. Nykyään he työllistävät itsensä sosiaalisella medialla ja suoramarkkinoinnilla.

Danin ja Even yhteinen taival alkoi tammikuussa 2016. Danin parhaalla kaverilla oli bileet, jonne Eve ja hänen silloinen kumppaninsa tulivat. Dani iski silmänsä Eveen heti, kun nainen astui sisään ja väläytti hymynsä.

– Muistan kun sanoin mun parhaalle kaverille, että tuo mimmi on ihan väärän miehen kanssa. Mä olen herrasmies, en tuohon väliin mene, mutta tuo on mun nainen. Odotin, että juttu lakkaa. Heti, kun juttu lakkasi, iskin väliin, Dani kertoi.

Vaikka ”tempparit” oli pariskunnalle kova koettelemus, he pysyivät kiusauksista huolimatta yhdessä sarjan päätyttyä.

– Ei se todellakaan ollut helppo reissu. En sano, että olisin Evessä kiinni ja kiinni. Mä toistin itselleni asioita, etten hajoaisi. Olin luvannut Evelle, että ollaan loppuun asti kävi mitä kävi. Valehtelematta sata kertaa mietin pilliin puhaltamista, Dani on kertonut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?