Kolme vuotta kammottavasta tragediasta: Iiro Seppänen julkaisi kuvan Julia-puolisonsa 3-vuotiaana murhatuista kaksosista - Viihde - Ilta-Sanomat

Kolme vuotta kammottavasta tragediasta: Iiro Seppänen julkaisi kuvan Julia-puolisonsa 3-vuotiaana murhatuista kaksosista

Tuottajana nykyään työskentelevä Iiro Seppänen julkaisi Instagramissa koskettavan kuvan puolisonsa kolme vuotta sitten kuolleiden kaksosten muistolle.

6.4.2020 13:40

Extreme-urheilija ja taikuri Iiro Seppänen julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan kolme vuotta sitten kuolleista Julia-puolisonsa edellisestä suhteesta syntyneistä kaksosista. Kuvassa Seppänen poseeraa vekkulisti ilveilevien kaksosten kanssa.

– Me menetimme Octavian ja Máximon tasan kolme vuotta sitten. Levätkää rauhassa pienet enkelit. Me tulemme aina rakastamaan ja kaipaamaan teitä, Seppänen kirjoittaa kuvatekstissä.

Seppäsen Julia-puolison kaksoset Octavia ja Máximo kuolivat, kun Mario-isä murhasi heidät.

Seppänen kertoi perheensä riipaisevasta menetyksestä viime vuonna ilmestyneessä Kolme elämää -elämäkerrassaan. Hän paljasti kirjassaan, että ennen murheellista huhtikuun 6. päivää vuonna 2017 Julian lapset olivat olleet isänsä hoivissa kaksi viikkoa. Isällä oli oikeuden määräys tavata lapsiaan.

Julian oli ollut tarkoitus hakea lapsensa kotiin ex-miehensä luota vanhimman poikansa Césarin koulupäivän jälkeen, mutta suunnitelmat muuttuivat, kun mies pyysikin häntä paikalle aiemmin. Kaiken piti olla kunnossa, mutta pian Seppänen sai järkyttävän puhelun shokissa olevalta Julialta.

Mario oli vahingoittanut vakavasti Octaviaa ja Máximoa. César oli kunnossa, mutta mies oli yhä vapaalla jalalla. Kun Seppänen ajoi Marion asunnolle, selvisi hänelle, että mies oli ylpeillyt keksineensä vihdoin sellaisen tavan vahingoittaa ex-vaimoaan, ettei tämä pystyisi enää koskaan olemaan onnellinen. Hän oli sanonut Julialle tämän saapuneen paikalle liian myöhään: Maximo ja Octavia olivat jo kuolleet.

Seppäsen kirjan mukaan Julia löysi kuolleet lapsensa sängyistään eikä mitään ollut enää tehtävissä.

Seppäsen mukaan Mario saatiin myöhemmin kiinni, ja hänet pidätettiin lastensa murhasta epäiltynä. Seppäsen kirjan mukaan tuolloin kävi ilmi, että Mario oli yrittänyt tappaa sekä itsensä että lapsensa jo aiemmin samana päivänä ajamalla rekan eteen.

Seppänen kertoi kirjassaan myös, että kaksosten murhat olivat valtava järkytys koko perheelle. He eivät kertoneet asiasta aluksi julkisuudessa lainkaan, vaan päättivät pitää raskaan kokemuksen itsellään.

– Murhat ovat elämäni suurin järkytys, mutta en voinut jakaa tuskaani julkisesti. Olimme tulossa seuraavana kesänä Suomeen, enkä halunnut kenenkään sääliä tai että perhettäni kohdeltaisiin uhreina.

Seppänen ei myöskään halunnut tuoda Julia-puolisoaan julkisuuteen ennen kuin murhien oikeuskäsittely eteni. Viime vuonna hän päätti esitellä rakkaansa maailmalle sosiaalisessa mediassa.

– En ole ikinä jakanut minusta ja vaimostani Juliasta yhteiskuvaa sosiaalisessa mediassa aikaisemmin. Tein sen valinnan voidakseni suojella perhettäni turhalta julkisuudelta, niin kauan kun kaksosten murhien oikeudenkäynti oli vielä ajankohtainen asia. Haluan nyt esitellä maailmalle kauniin vaimoni Julian, Seppänen totesi viime lokakuussa.

Seppänen ja Julia menivät naimisiin viime kesänä. Tammikuussa Seppänen paljasti, että Etelä-Afrikassa asunut perhe muuttaa Englantiin, josta he olivat hankkineet suuren kodin. Seppäsellä ja Julialla on yhdessä 1-vuotias Freya-tytär.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?