Katy Perry ja Orlando Bloom paljastivat tulevan lapsensa sukupuolen hilpeän kuvan saattelemana - Viihde - Ilta-Sanomat

Katy Perry ja Orlando Bloom paljastivat tulevan lapsensa sukupuolen hilpeän kuvan saattelemana

Katy Perry ja Orlando Bloom saavat tyttölapsen.

Julkaistu: 4.4. 16:29

Katy Perryn esikoisen odotetaan syntyvän kesällä.

Poptähti Katy Perry paljasti raskautensa maaliskuun alussa. Hän odottaa esikoistaan yhdessä näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.

Nyt laulaja on paljastanut lähes 100 miljoonalle seuraajalleen tulevan lapsensa sukupuolen: pariskunta saa tyttölapsen. Perry julkaisi hilpeän kuvan leveästi hymyilevästä miehestään, jolla on kuvassa pinkkiä vaahtoa naamassaan.

– Se on tyttö, tuleva äiti kirjoittaa sydämien kera.

Katy Perryn julkaisema kuva täyttyi nopeasti onnitteluista.

Laulaja kertoi raskaudesta, kun hän julkaisi maaliskuussa pienen maistiaisen uudesta Never Worn White -musiikkivideostaan. Videolla Perry lauloi valkoisessa leningissä ja piti käsiään vatsansa päällä. Monien fanien huomio kiinnittyi puvun tiukkaan vyötäröön.

– Sanotaanko näin, että kesästä tulee työntäyteinen, Perry kirjoitti Instagramissa.

Tyttövauvan odotetaan syntyvän kesällä.

Perry kertoi hiljattain Mikey Piffin radiohaastattelussa, että hän oli suunnitellut äidiksi tulemista ja odottanut sopivaa elämäntilannetta. American Idol -laulukilpailun juontaja Perry kuvaili ohjelmassa itseään vahvaksi tyypiksi.

– Minusta tulee hyvä äiti. Ja sen lapseni tulevat aina tietämään, Perry painotti.

Perryn puoliso Orlando Bloom kertoi syksyllä Howard Sternin haastattelussa haluavansa lisää lapsia. Näyttelijä kehui Perryn olevan hieno äitipuoli hänen ja ex-puoliso Miranda Kerrin 9-vuotiaalle Flynn-pojalle.

Perry ja Bloom kihlautuivat viime keväänä kolmen vuoden on-off-seurustelun jälkeen. Bloom on aiemmin ollut aviossa huippumalli Miranda Kerrin kanssa, kun taas Perry on ollut naimisissa koomikko Russell Brandin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?