Ismo Leikola halusi kokeilla uutta karanteenityyliä, mutta vaimo kielsi – koomikon ”kompromissi” sai fanit ulvomaan naurusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Ismo Leikola halusi kokeilla uutta karanteenityyliä, mutta vaimo kielsi – koomikon ”kompromissi” sai fanit ulvomaan naurusta

Julkaistu: 3.4. 16:05

Ismo Leikola päätyi varsin erikoiseen karanteenityyliin Yhdysvalloissa.

Koomikko Ismo Leikola ei ole antanut viettää muiden tavoin elämää neljän seinän sisällä. Amerikassa Angela-vaimonsa kanssa asuva Leikola kertoo Instagram-tilillään, kuinka ajatteli ottavansa monien miesten tavoin osaa ”karanteeniparran” tai -viiksien kasvatukseen.

Leikolan vaimo oli ajatuksesta kuitenkin toista mieltä. Niinpä koomikko päätyi varsin erikoiseen ratkaisuun, jota hän esittelee uusimmassa julkaisussaan.

– Halusin kasvattaa karanteeniviikset. Vaimo kielsi. Löysin kompromissin, Leikola veistelee kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt hetkessä tuhansia tykkäyksiä ja riemastuneita kommentteja niin suomeksi kuin englanniksikin.

– On sinulla taito tehdä arjesta hauskaa... Nyt odottelet vaan rauhassa, että toinen puoli kasvaa. Ei karanteenissa olekaan hullumpi olla.

– Tuleeko tästä nyt uusi muoti-ilmiö Turnausparrat on jo nähty, niin mikä ettei... Varmaan pysyy kotona ku tuollanen karvotus.

– Ulkonäkösi perusteella vaimollasi ei taida olla kovin paljon sanavaltaa.

– No siinä on kunnon kompromissi...

– Half ass stache!

Leikola tuli tunnetuksi Amerikassa kaksi vuotta sitten esiinnyttyään Conan O’Brienin ohjelmassa. Tuolloin hän valitsi uransa siihen asti tärkeimpään tv-esiintymiseen jutun, jossa äimisteli minuuttikaupalla sanan ”ass” monimerkityksellisyyttä amerikkalaisessa kielenkäytössä.

– Sen jutun kuitenkin halusin ehdottomasti tehdä ja juuri siksi, että se on niin mieleen jäävä. Onneksi Conanin väkikin innostui siitä. Sehän menee amerikkalaisessa tv:ssä jo ihan rajoille, että voiko sellaista esittää, vaikka onkin enemmän kielellä leikittelyä eikä ihan perseestä oleva juttu, Leikola kertoi aiemmin.

Esiintyminen O’Brienin ohjelmassa teki Leikolasta kansainvälisen staran. Nykyään hän on Amerikassa niin nimekäs koomikko, että keikkailee isojen kaupunkien stand up -klubien pääesiintyjänä, jolla voi olla samassa paikassa kuusi täysimittaista esitystä pitkän viikonlopun aikana ja pari lämmittelijää alustamassa.

– Näillä samoilla klubeilla voi käydä joku megastara, joka vetää tuplakeikat joka ilta ja päiväkeikat päälle, ja ne ovat kaikki tupaten täynnä. Sitten on minun kaltaisiani uudempia koomikkoja.

O’Brien valitsi Leikolan sketsin viime vuonna myös vuoden parhaimmistoon, minkä jälkeen se sai jälleen uusia kierroksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?