Me Naiset: Erja Häkkinen pakeni koronaa luksushuvilalleen Ranskaan – sitten ovikello soi ulkonaliikkumiskiellosta huolimatta - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Erja Häkkinen pakeni koronaa luksushuvilalleen Ranskaan – sitten ovikello soi ulkonaliikkumiskiellosta huolimatta

Erja Häkkinen elää poikkeusarkea Ranskan-huvilallaan.

Erja Häkkinen pakeni koronapandemiaa Ranskaan.­

31.3.2020 10:21

Erja Häkkinen kertoo Me Naisten haastattelussa elävänsä jo kolmatta viikkoa eristyksissä Ranskan-huvilallaan koronapandemian vuoksi.

Hän siirtyi huvilalleen Monacosta, missä lähes kaikki paikat on suljettu koronapelon vuoksi. Myös Ranskassa vallitsee ulkonaliikkumiskielto kello 18 jälkeen, mutta Erja kertoo saavansa ajan kulumaan hyvin huvilallaan. Yhteydenpito perheeseen onnistuu videopuheluiden välityksellä.

Muutama päivä sitten Erja kuitenkin hämmentyi, kun joku soitti ovikelloa portilla ulkonaliikkumiskiellosta huolimatta.

– Ihmettelin, että kuka sieltä voi tulla, kun on ilmoitettu, että ei saisi liikkua ulkona, Erja kertoo Me Naisille.

– Ainahan sieltä tuli isänsä kanssa yllätysvierailulle, hakemaan tavaroita. Istuimme hetken aikaa yhdessä ja kävimme asioita läpi. Oli kiva nähdä, että Aina oli oikein energinen ja iloinen. Hän kertoi, että koulu sujuu etäopiskeluna jo rutiinilla. Täällä on väläytelty, että etäopiskelua saattaa kestää ainakin syksyyn asti.

Erja lastensa Hugon ja Ainan kanssa elokuussa 2018.­

Erja Häkkinen tuli tunnetuksi julkisuudessa F1-tähti Mika Häkkisen vaimona. Vuonna 2008 eronneilla Mika ja Erja Häkkisellä on kaksi yhteistä lasta: 14-vuotias Aina ja 19-vuotias Hugo.

Hugo suorittaa parhaillaan asepalvelustaan Suomessa. Aina sen sijaan käy lukiota Monacossa.

Erja kertoi IS:lle tammikuussa olleensa vuoden alussa haikeissa tunnelmissa lastensa uusien virstanpylväiden vuoksi.

– Lapset menee omaa vauhtiaan, äiti vain pyörittelee päätään ja yrittää pysyä mukana, Erja nauroi.

Suomeen Erjaa tuovat nykyään myös työkiireet. Hän kertoi vuosi sitten ostaneensa osuuden kosmetiikkayrityksestä, minkä seurauksena hän tulee viettämään yhä enemmän aikaa Suomessa.

Kauneudenhoito on aina kiinnostanut minua, Erja summasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?