Kolmen lapsen äiti Johanna kauhuissaan: ”Suomen Sabrinana” tunnetun laulajan viekoitteleva video lävähti kaikkien nähtäville

Laulaja Johanna Kuvaja kertoo Instagramissa kuvanneensa viekoittelevan videon poikaystävälleen. Video päätyi kuitenkin ihan muualle kuin oli tarkoitus.

Johanna Kuvaja lopetti työnsä opettajana ja ryhtyi luomaan uraa laulajana.

29.3.2020 19:03

Laulaja Johanna Kuvaja kertoo Instagramissa ja YouTubessa mokastaan, jonka takia hän päätyi pitämään sometaukoa. Kuvaja muistelee YouTubessaan tapailleensa muutama vuosi sitten Australiassa asuvaa miestä ja pari piti tiiviisti yhteyttä muun muassa Skypen välityksellä.

– Olimme pitäneet yhteyttä jonkin aikaa ja halusin jutella hänen kanssaan Skypen välityksellä, Kuvaja kertoo.

Laulaja sanoo poikaystävän vitsailleen videopuheluiden aikana hänen kaula-aukostaan ja niinpä Kuvaja päätti kuvata mielitietylleen vitsikkään videon.

Laulaja kertoo kuvanneensa videon, jossa hän makoilee sängyllä vähissä vaatteissa ja vitsailee paljastavasta dekolteestaan. Kuvaja halusi nähdä miltä valmis lopputulos näyttää ja lähetti sen itselleen somen kautta.

– Odotin ja odotin, mutta videota ei vain näkynyt, Kuvaja kertoo YouTubessa.

Hän kuvailee käyneensä vilkaisemassa Instagram-tiliään ja ihmetelleen, miksi hänelle oli yhtäkkiä tulvinut viestejä miehiltä.

– Viesteissä kirjoitettiin, että näytä rintasi. Tajusin, että Instagramin Stories-osiossa oli jokin video, vaikka en mielestäni ollut julkaissut mitään, laulaja kertaa.

Sitten totuus valkeni Kuvajalle.

– Menin paniikkiin. Video oli siellä. Henkilökohtainen videoni tuhansien nähtävillä, hän kauhistelee.

Hätääntynyt Kuvaja yritti poistaa videota, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Video oli ollut sen aikaa Kuvajan Instagramissa, että lukemattomat silmäparit olivat ehtineet nähdä sen.

– Tämän jälkeen pidin taukoa sosiaalisesta mediasta. Olin niin häpeissäni. Nyt voin nauraa jo asialle.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Kuvaja nousi julkisuuteen syksyllä 2019, kun hän julkaisi ensimmäisen kappaleensa Shower. Kappale herätti kansainvälistä huomiota ja pian tamperelaista Kuvajaa ruvettiin vertaamaan takavuosien laulajatähti Sabrinaan.

Paljasta pintaa tihkunutta Shower-musiikkivideota ihmeteltiin muun muassa hollantilaisessa Winkelwagenshow’ssa.

– Biisi on noin 50 radioaseman soittolistoilla eri maissa, Kuvaja kertoi Ilta-Sanomille tammikuussa.

Johanna Kuvaja on kertonut provosoivan imagon olevan hänen oma valintansa.

Kuvaja on kertonut Ilta-Sanomille panostavansa nyt täysillä musiikkiuraan. Hän irtisanoutui viime vuonna opettajan töistään tavoitellakseen laulajan uraa.

– Sanoin itseni irti, koska haluan keskittyä tähän, Kuvaja totesi.

– Mietin asennemuutosta tehdessäni, mikä on elämässä tärkeää. Huomasin haluavani tehdä musiikkia.

Kolmen lapsen äiti on sanonut haluavansa hätkähdyttää musiikillaan ja imagollaan.

– Uskoin itseeni ja lahjoihini ja priorisoin kuluni sen mukaan. Tiesin, että tulisin katumaan myöhemmin, jos en edes yrittäisi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?