Nyt: Kun Maisa Torppa sai kesken lomamatkan tietää Jari-Matti Latvalan pettäneen, hän keksi salaisen selviytymiskeinon eroa varten - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt: Kun Maisa Torppa sai kesken lomamatkan tietää Jari-Matti Latvalan pettäneen, hän keksi salaisen selviytymiskeinon eroa varten

Maisa Torppa kertoo Nyt-liitteen haastattelussa, kuinka sai voimaa erota entisestä suhteestaan.

Maisa Torppa on kertonut nykyään olevansa onnellisempi kuin koskaan aiemmin.­

27.3.2020 10:41

Someammattilainen Maisa Torppa, 28, kertoo HS:n Nyt-liitteen haastattelussa, kuinka keksi itselleen selviytymiskeinon sen jälkeen, kun sai entisen kihlattunsa Jari-Matti Latvalan pettäneen häntä suhteen aikana.

Nyt-liitteen artikkelissa kerrotaan, kuinka Torppa ja Latvala palasivat yhteiseltä Kenian-lomaltaan tammikuussa 2019. Tunnelma oli lehden mukaan hyytävä Helsinki-Vantaan lentokentällä, kun kaksikko odotteli matkalaukkujaan.

Artikkelissa kerrotaan, että matkan aikana Maisa oli saanut tietää, että Jari-Matilla oli ollut kolmen vuoden suhteen aikana ollut syrjähyppyjä sen verran, etteivät yhden käden sormet riittäneet niitä laskemaan.Torppa ei tahdo lehden mukaan julkisesti kertoa sitä, kuinka sai pettämisestä tietää. Torppa kertoo lehdessä päättäneensä tästä huolimatta jäädä suhteeseen.

– Ajattelin, että tämä on kohtalo. Että pitää tyytyä niin kuin kiekkovaimotkin tyytyvät, Maisa Torppa sanoo Nyt-liitteelle.

Lehdessä kuvaillaan, että jo lentokentältä ulos astuessaan Torppa keksi itselleen selviytymiskeinon. Tuolloin hänen puhelimeensa lävähti mainos lentoemännäksi hakemisesta. Artikkelissa kuvaillaan, että työnhakemisesta tuli Torpalle selviytymiskeino. Hän päätti Nyt-liitteen mukaan, että jos hän pääsisi lentoemännäksi, hän uskaltaisi pakata tavaransa hänen ja Latvalan yhteisestä kodista.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala kuvattuna vuonna 2017. Tuona kesänä pari kihlautui.­

Lähihoitajaksikin valmistunut Torppa pääsi lentoemännäksi ja ehti tehdä töitä ennen koronakriisin alkamista. Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan häitä oli tarkoitus juhlia viime vuodenvaihteessa, mutta pari erosi lokakuussa. Uuden rakkauden elämäänsä löytänyt Maisa Torppa avioitui helmikuussa ystävänpäivänä Mikko-nimisen miehen kanssa.

Torppa kertoi IS:lle helmikuussa parin tahtoneen avioitua pikaisesti, koska heistä molemmat ovat onnellisempia kuin koskaan aikaisemmin.

– Tahdomme naimisiin, koska tämä tuntuu hyvältä ja oikealta, Maisa sanoo napakasti.

– Aikaisemmassa suhteessani olin niin pitkään tehnyt toiselle mieliksi monet vuodet. Kun erosimme, ajattelin että nyt teen tasan sitä, miltä minusta itsestäni tuntuu. Elämän tarkoitus on olla sairaan onnellinen ja tehdä asiat niin kuin itsestään hyvältä tuntuu. Olen opetellut olemaan itsekäs. Ja jos kolahtaa, niin miksi meidän pitäisi Mikon kanssa himmailla?

Elämänsä rakkauden Maisa Torppa löysi Mikosta, joka ei työnsä vuoksi tahdo esiintyä julkisuudessa. Parin häitä juhlittiin Kämp-hotellissa helmikuun 14. päivä.­

Tuolloin Torppa kertoi myös IS:n haastattelussa, kuinka hänen ja Mikon suhde syventyi rakkaudeksi:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?