Salkkarit-parin Sara ja Mikko Parikan vauva syntyi – suloinen kuva julki - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-parin Sara ja Mikko Parikan vauva syntyi – suloinen kuva julki

Mikko ja Sara Parikka iloitsevat kolmannen lapsensa syntymästä.

Julkaistu: 27.3. 8:43

Salatut elämät -sarjasta tutun pariskunnan kolmas lapsi syntyi yöllä.

Salatut elämät -sarjasta tuttujen näyttelijöiden Mikko ja Sara Parikan kolmas lapsi on syntynyt. Onnelliset vanhemmat kertovat ilouutisen Instagram-julkaisuissaan. Mikko Parikka julkaisi suloisen yhteiskuvan pienokaisen kanssa.

– Huomenta maailma, Mikko Parikka on kirjoittanut kuvatekstiksi kuvaan, jossa pitää vastasyntynyttä vauvaa sylissään.

Sara Parikka julkaisi saman kuvan omassa Instagramissaan Tarinat-osuudessa.

– Katsokaa, mitä yö toi meille. Me voidaan hyvin ja ollaan maailman onnellisin perhe just nyt, Sara Parikka kirjoittaa julkaisussaan.

Parikat ovat olleet tarkkoina lastensa yksityisyydestä, eivätkä he ole julkaisseet lainkaan kasvokuvia kahdesta tyttärestään Matildasta, 6, ja Mimosasta, 3. Siispä perheen kuopuksestakaan tuskin tullaan kasvokuvia näkemään.

Parikat ovat tulleet tunnetuksi Salatut elämät -tv-sarjasta, jossa Mikko Parikka on näytellyt Jiri Viitamäkeä vuodesta 2010 asti. Sara Parikka puolestaan näytteli sarjassa Peppi Puolakkaa.

Sara Parikka työskentelee nykyään sosiaalisen median parissa ja lifestyle-bloggaajana. Sara Parikka kertoi blogissaan lokakuussa parin perheonnen täydentyvän kolmannella lapsella.

Sara Parikka on puhunut useamman kerran julkisuudessa siitä, kuinka hän ei pidä siitä, että perhe-elämästä puhutaan negatiiviseen sävyyn. Hän on myös puhunut sen puolesta, että vanhemmat lakkaisivat vertailemasta toisiaan – oli kyse sitten imetyksestä, ruoka-asioista, nukkumatavoista tai siitä, onko raskausaika ihanan auvoista.

Parikka puhui IS:lle viime keväänä siitä, kuinka ruuhkavuosista paasaaminen on suomalaisessa yhteiskunnassa pinttynyt, mutta aivan turha tapa.

– Tuntuu, että lapsiperheen arki on asia, jota kuuluu kauhistella. Se on turha läppä, jota vain jauhetaan, Sara sanoi tuolloin.

– Kokonaan tuntuu unohtuvan se, miten paljon lapset antavat. Minusta ruuhkavuodet ovat elämäni parasta aikaa, Sara Parikka sanoi IS:lle viime keväänä.