Suomen menestynein burleskitähti LouLou D’Vil esiintyi New Yorkissa – sitten hän rakastui täysin odottamatta häntä valokuvanneeseen Danieliin - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomen menestynein burleskitähti LouLou D’Vil esiintyi New Yorkissa – sitten hän rakastui täysin odottamatta häntä valokuvanneeseen Danieliin

Suomen menestynein burleskitähti LouLou D’Vil on vetäytynyt koronan takia karanteeniin kotikaupungissaan New Yorkissa. Aika on onneksi kulunut kuin siivillä uuden miesystävän Danielin kanssa.

26.3.2020 19:41

Suomen menestynein burleskitaiteilija Inka Nevala, tutummin LouLou D’Vil, elää unelmaansa Yhdysvalloissa, jonne hän muutti viisi vuotta sitten. Tähän mennessä burleskitähden ura on ollut vahvassa nousujohteessa, mutta koronavirus on runnellut viihdealaa myös New Yorkissa.

Brooklynissä asuva LouLou kertoo IS:lle keikkapaikkojen sulkeneen ovensa ja samalla menettäneen elantonsa toistaiseksi.

– Tämä jättää suuren loven lompakkoon. En edes tiedä kuinka suurista numeroista puhutaan, mutta todella monet taiteilijat ympäri maailman ovat kovassa ahdingossa tämän takia, LouLou harmittelee.

LouLou on miettinyt vaihtoehtoisia tapoja kerryttää kukkaroa, mutta hänellä on Yhdysvalloissa työviisumi, joka mahdollistaa tienaamisen vain viihteeseen liittyvillä töillä.

– Omat vaihtoehtoni ovat kovin rajalliset. Toivottavasti edes pienemmät tapahtumapaikat saisivat avata ovensa taas mahdollisimman pian, LouLou kertoo.

LouLou on pysytellyt viime ajat tiukasti kotonaan. Hän kuvailee tunnelman olevan kaikesta huolimatta rauhallinen newyorkilaisten keskuudessa.

– Ulkona saadaan vielä liikkua, mutta lähes kaikki paikat ovat sulkeneet ovensa. Vain ruokakaupat ja apteekit saavat pitää ovensa auki. Mielestäni ihmiset ovat ottaneet tilanteen melko rauhallisesti ja kaikki yrittävät auttaa toisiaan parhaansa mukaan.

Kotikaranteenissa ei ole kuitenkaan ehtinyt tulla tylsää, sillä aiemmin sinkkuna viihtynyt LouLou asuu nykyään yhdessä miesystävänsä Danielin kanssa.

– Koemme olevamme onnekkaita koska voimme turvautua toisiimme. Tämän tilanteen läpikäyminen yksin voisi olla täysin toisenlainen kokemus!

Rakastunut LouLou kertoo heidän viettävän pian seurustelun puolivuotispäivää. Valokuvaajana työskentelevän Danielin ja burleskilavojen konkarin rakkaus roihahti töiden merkeissä.

– Tapasimme Duane Parkissa, jossa esiinnyn lähes viikoittain. Daniel oli kuvaamassa meitä tanssijoita yhtenä lokakuisena iltana.

Ensitreffien takana oli paikan omistaja Marisa, joka oli vakuuttunut siitä, että kaksikko sopisi toisilleen täydellisesti.

– Sovimme treffit ja sen jälkeen olemmekin olleet yhdessä vaikka kumpikaan ei hakenut vakituista parisuhdetta.

Huumori oli heti alusta alkaen yhdistävä tekijä. Urheilijoiden, taiteilijoiden ja muodin kuvaamiseen erikoistunut Daniel on myös LouLoun tapaan ollut pitkään yksityisyrittäjä.

– Daniel on herttainen luonne, joka haluaa luoda positiivisen ilmapiirin kaikille. Hän on kekseliäs, rohkea, tunnollinen, seikkailunhaluinen ja raamikkaasta ulkonäöstä huolimatta hieman nörtti hyvällä tavalla, LouLou kuvailee nauraen.

– Olemme nauraneet paljon yhdessä ensimmäisistä treffeistä lähtien, meillä molemmilla on huumorintaju, jota kovin monet eivät tajua. Täydennämme toisiamme hyvin.

Vasta hetki sitten yhteen muuttanut pari totuttelee nyt yhteiseloon, mutta kunhan pandemia hellittää, he aikovat panostaa matkusteluun.

– Tulevaisuudessa toivomme, että voimme matkustella vielä enemmän yhdessä molempien töiden puolesta. Rakastamme seikkailuja ja mikä olisi sen parempaa kuin nähdä ja kokea maailmaa yhdessä.

Ennen koronaviruspandemiaa LouLou ehti käydä Suomessa tapaamassa perhettään. Nyt ei ole tietoa, milloin tilanne sallii seuraavan kerran matkustamisen.

– Olin tammikuussa Suomessa moikkaamassa perhettäni ja vietimme mukavan viikon laskettelun ja harvinaisen yhdessäolon parissa. Tällä hetkellä ei ole tietoa milloin tulen käymään seuraavan kerran. Niin moni asia on epävarmaa. Onneksi tiedän, että perhe voi hyvin ja päivittelemme kuulumisia tasaiseen tahtiin.

Haaveissa on, että myös Daniel pääsisi tutustumaan Suomeen aikanaan.

– Ehkä Daniel oppii puhumaan Suomea tämän pandemian aikana! Nyt sanavarastoon kuuluu jo ”hampurilainen” ja Paljon onnea -laulun sanat, LouLou nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?