Me Naiset: Pete Parkkosella kuluu tavallisessa viikossa yli 1700 euroa – ruokaostokset täynnä ylellisiä tuotteita - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Pete Parkkosella kuluu tavallisessa viikossa yli 1700 euroa – ruokaostokset täynnä ylellisiä tuotteita

Julkaistu: 26.3. 16:25

Laulaja Pete Parkkonen on omien sanojensa mukaan nautiskelija, muttei tuhlaaja.

Pete Parkkonen ponnahti tähdeksi osallistuttuaan Idols-laulukisaan vuonna 2008. Parkkonen sijoittui kisassa kolmanneksi ja hänen edelleen kiilasivat voiton vienyt Koop Arponen sekä Anna Puu.

Parkkonen on elänyt viime aikoina hiljaiseloa, mutta tänä keväänä hänen oli tarkoitus palata keikkalavoille uuden musiikin kanssa.

Nyt Parkkonen kertoo Me Naisissa, millaista hänen arkensa on, ja miten hän käyttää rahansa. Parkkonen sanoo haastattelussa, että kaikki mitä tulee, myös menee. Hän kertoo olevansa nautiskelija, joka tykkää ostaa laatua, muttei kuitenkaan ole silmitön tuhlailija.

Me Naisten mukaan Parkkosella kului tavallisessa viikossa rahaa yli 1 700 euroa. Maanantaina paljon autoilevalla Parkkosella meni rahaa ruokaan ja lähes 40 euroa parkkimaksuihin, tiistaina hän osti bensaa 80 eurolla ja reilun 150 euron mailan urheiluharrastukseensa.

Keskiviikkona Parkkonen maksoi pedaalilaudan huollosta 150 euroa ja hankki viiniä reilulla 45 eurolla. Torstaina rahaa puolestaan kului muun muassa lähes 120 euron kauppalaskuun.

– Ruokaan menee usein aika paljon rahaa, sillä käytän laadukkaita raaka-aineita ja ostan kerralla usein neljän päivän ruoat. Ostin kampasimpukoita, 30 euroa kilolta maksavaa tuoretta tonnikalaa, tryffeliöljyä pastaan, hyvää srirachaa, hyviä oluita, kasviksia, tuoretta leipää ja meetvurstia, Parkkonen listaa kauppaostoksiaan Me Naisissa.

Perjantaina Parkkonen käytti rahojaan lehden mukaan muun muassa noutoruokaan bändilleen. Ruoat maksoivat noin 90 euroa.

Lauantaina Parkkonen osti filmiä valokuvausharrastukseensa lähes 110 eurolla ja sunnuntaina esimerkiksi reilut 550 euroa maksavan Applen älykellon rikki menneen vanhan tilalle ja 70 euron lautapelin.

– Tavoitteeni ei ole olla rikas, mutta olen tullut vuosien myötä mukavuudenhaluisemmaksi. Unelmoin siitä, että voisin lentää edes kerran vuodessa businessluokassa, 40 maassa käynyt laulaja sanoo Me Naisissa.

Pete Parkkonen kertoi IS:lle helmikuussa, että hänellä on takanaan hyvin vaiherikas vuosi. Sen aikana hän matkusti maailmalla ja etsi uutta suuntaa uralleen.

Sitä löytyi, sillä Parkkonen julkaisi helmikuussa pitkästä aikaa uutta musiikkia, kun hänen Voimaa ja valoa -kappaleensa näki päivänvalon.

– Kappale on pohdiskeleva. Pohdiskelua minä olen omallakin kohdallani tehnyt. Olen ollut monella tavalla uuden edessä, Parkkonen sanoi.

Parkkosen ura alkoi Idols-kisan jälkeen, kun hän alkoi levyttää musiikkia englanniksi. Vuonna 2008 julkaistiin laulajan First Album -esikoislevy ja pari vuotta myöhemmin hänen toinen englanninkielinen albuminsa. Vuonna 2014 Parkkonen vaihtoi laulukielensä suomeksi.

Parkkosen vuonna 2016 ilmestynyt Kohta sataa -sinkku nousi hitiksi ja sen musiikkivideo herätti valtavasti huomiota. Siinä öljytty Parkkonen keimaili kameralle jopa alasti.

Samana vuonna Parkkonen osallistui Tähdet, tähdet -kisaan, jonka hän voitti. Hänet on nähty myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailun yhdeksännellä tuotantokaudella syksyllä 2014. Parkkonen voitti myös sen yhdessä Katri Mäkisen kanssa.