Martina Aitolehti paljastaa kirjassa rakastuneensa Stefan Thermaniin salaman lailla – välit Esko Eerikäisen kanssa menivät poikki - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti paljastaa kirjassa rakastuneensa Stefan Thermaniin salaman lailla – välit Esko Eerikäisen kanssa menivät poikki

Martina Aitolehti kertoo uutuuskirjassa, kuinka hänen ja Stefan Thermanin suhteessa on ollut haasteensa, mutta suhde voi tällä hetkellä hyvin.

Julkaistu: 26.3. 14:17

Yrittäjä Martina Aitolehti kertoo uudessa Elämäsi kunnossa -kirjassa suhteestaan Stefan Thermanin kanssa.

Hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Martina Aitolehden uusi kirja Elämäsi kunnossa ( Fitra) julkaistiin torstaina. Toimittaja Taru Schroderuksen kirjoittamassa kirjassa Aitolehti jakaa parhaimmat vinkkinsä kokonaisvaltaiseen hyvään oloon liittyen. Teoksessa on myös rakkaus-osio, jossa Aitolehti kertoo elämänsä miehistä.

Hän paljastaa muun muassa seurustelleensa parikymppisenä juontaja Mikko Leppilammen kanssa ja tämän jälkeen malli Kalle Kuvajan kanssa. Aitolehti oli vuodet 2007-2011 naimisissa juontaja Esko Eerikäisen kanssa. Ex-parilla on yhdessä tytär Victoria, 10.

Kirjassa Aitolehti kertoo, kuinka ex-pari aikoinaan erosi myrskyisissä merkeissä:

”Parisuhteemme päättymisen aikoihin välimme olivat hetken aikaa poikki, sillä eroon liittyi Stefan, johon rakastuin salaman lailla.”

Nykyisin ex-avioparin välit ovat hyvät ja he jakavat tasapuolisesti Victoria-tyttärensä vanhemmuuden.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen kuvattuna keväällä 2010. Ex-pari on nykyään hyvissä väleissä keskenään.

Aitolehti on ollut yhdessä nykyisen avopuolisonsa Stefan Thermanin kanssa vuodesta 2011 asti. Pariskunnan tytär Isabella syntyi vuonna 2012. Aitolehti kertoo suhteestaan Thermaniin Elämäsi kunnossa -kirjassa seuraavanlaisesti:

”Hänen kanssaan olemme olleet yhdessä jo lähes vuosikymmenen. Yhteinen tyttäremme Isabella syntyi reilu vuosi seurustelun aloittamisen jälkeen ja lapsen myötä Stefan joutui kasvamaan pikavauhtia aikuiseksi. Arvostan Stefanissa hänen bisnesälyään ja rohkeutta tehdä itsenäisesti isojakin päätöksiä. Mitä tulee yritykseni toimintaan, Stefan on ollut opettajani ja inspiraationi lähde.”

Aitolehti ja Therman ovat yhteisten vuosiensa varrella myös eronneet ja palanneet vaikeuksista huolimatta yhteen. Aitolehti sivuaa pariskunnan vaikeuksia lyhyesti kirjassa:

”Vuosiimme on mahtunut tyyntä ja myrskyä, mutta vastoinkäymiset ovat hitsanneet meistä toimivan tiimin. Olemme oppineet antamaan toisillemme tilaa, emmekä enää yritä muovata toisistamme samankaltaisia. Ihmisinä olemme monessa asiassa vastakohtia – kuin Yin ja Yang – ja vaikka se välillä aiheuttaakin hankausta, on se myös asia, joka pitää suhteemme liekkiä yllä.”

Martina Aitolehti kertoo uudessa kirjassaan olevansa ”parisuhdeihminen”.

Aitolehti kertoo parin arkielämästä myös lyhyesti kirjassa. Hän painottaa teoksessa, kuinka tärkeää hänelle itselleen on pitää omasta terveydestään huolta. Tähän liittyy muun muassa se, että Aitolehti tahtoo pitää omasta rutiineistaan tarkasti kiinni. Hän arvostaa terveellistä ruokavaliota, riittävää määrää unta ja liikuntaa.

”Meidän perheessämme valot sammuvat klo 22, arkena ja viikonloppuna. Mieheni joskus ihmettelee, että eikö edes viikonloppuna saa valvoa. Vastaan hänelle, että nimenomaan silloin ei valvota. Arki kaikkine kiireineen ja velvoitteineen on riittävän stressaavaa ja kuormittavaa ilman, että sitä lisätään viikonlopun valvomisella.”

Vaikka Aitolehti tunnetaan kunnianhimoisena yrittäjänä ja himotreenaajana, kirjassaan hän painottaa, kuinka ennen kaikkea perhe on hänelle kaikki kaikessa.