Eeva: Samuli Edelmannin Venla-tytär ei puhunut isälleen kuukausiin tämän avioeron jälkeen – nyt heillä on poikkeuksellinen asumisjärjestely - Viihde - Ilta-Sanomat

Eeva: Samuli Edelmannin Venla-tytär ei puhunut isälleen kuukausiin tämän avioeron jälkeen – nyt heillä on poikkeuksellinen asumisjärjestely

Venla Edelmann piti mykkäkoulua isälleen kuukausien ajan.

Julkaistu: 26.3. 11:08

Venla Edelmannilla on erikoinen asumisjärjestely yhdessä isänsä kanssa. Kaksikon välit ovat nykyään lämpimät, vaikka aiemmin he eivät edes puhuneet toisilleen.

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Samuli Edelmann erosi puolisostaan Laura Tuomarilasta keväällä 2018. Pari ehti olla naimisissa 19 vuotta ja heillä on kaksi lasta, tytär Venla ja poika Ilmari.

Venla Edelmann, 20, kertoo nyt tuoreessa Eeva-lehdessä, että vanhempien ero oli hänelle kova paikka. Se lähensi Venlaa lopulta äitinsä kanssa, mutta aluksi hän suuttui isälleen.

– En puhunut isälleni lähes viiteen kuukauteen. Sitten ymmärsin, että jos kaksi ihmistä haluaa erota, minä en mahda sille mitään, Venla sanoo Eevassa.

Venlan mukaan hänen ja Samulin välillä on aina ollut jonkinlainen muuri, sillä isä oli paljon poissa kotoa hänen ollessa lapsi. Perhe asui kymmenen vuotta Maltalla, mutta Samuli matkusti usein Suomeen töidensä perässä.

Sittemmin isä ja tytär ovat kuitenkin lähentyneet, ja nykyään he elävät yhdessä hyvinkin tiiviisti. Perheellä on nimittäin poikkeuksellinen asumisjärjestely.

Samuli Edelmann asuu nykyään Eeva-lehden mukaan yhdessä tyttärensä ja tämän poikaystävän kanssa.

Venla asuu tällä hetkellä Helsingissä poikaystävänsä Miro Schwalenstöckerin kanssa. Nuori pariskunta jakaa kodin myös kolmannen ihmisen kanssa – nimittäin Samulin.

Venlan mukaan hänen isänsä on usein töidensä vuoksi paljon poissa kotoa, mutta tänä vuonna hän on ollut paikalla enemmän.

– Viime aikoina tunnelma on käynyt vähän liian tiiviiksi. Poikaystäväni kuorsaa yhdessä ja isäni toisessa nurkassa. Yritän selvitä siellä äijien keskellä, Venla sanoo.

Eeva-lehden mukaan isä ja tytär ottavat välillä voimakkaasti yhteen, sillä he ovat molemmat temperamenttisia. Silloin he soittavat Lauralle, joka toimii sovittelijana. Laura asuu itse Espoossa yhdessä Ilmarin kanssa.

Laura Tuomarilan ja Samuli Edelmannin avioliitto päättyi 19 vuoden jälkeen keväällä 2018.

Tuomarila kertoi aiemmin Me Naisille, että hän joutui eron myötä muuttamaan uuteen kotiin, sillä parin aiemmin hankittu talo jäi hänelle liian suureksi. Uusi tilanne vaati aluksi totuttelua, sillä takana oli muutamaa vuotta aiemmin muutto Maltalta Suomeen.

Venla kertoi IS:lle aiemmin, että muutto Maltalta Suomeen oli hänelle valtava mullistus, johon tottuminen kesti pitkään. Maltalla kukaan ei tiennyt hänen vanhemmistaan eikä sukunimi määrittänyt häntä. Suomeen tullessaan Venla ei ensimmäisenä koulussa kertonut, kuka hänen isänsä on.

– Muutto kotimaahan oli suuri muutos. Vaikka puhuimme Maltan-kodissa suomea, kieli ei ollut hallussa. Onneksi vanhemmat laittoivat minun ensin Kansainväliseen kouluun. Näin sain myös nopeasti ystäviä, Venla kertoi IS:n Tainola Show’ssa vuonna 2018.

Venla Edelmann on luonut kansainvälistä uraa mallina.

Venla on aiemmin luonut uraa mallina, mutta keskittyy nyt musiikkiin. Hän esiintyi yhdessä isänsä kanssa MTV:n Studio-ohjelmassa vuosi sitten.

Mallina Venla ehti poseerata lukuisissa julkaisuissa, muun muassa Kiinan Voguessa. Hän oli myös pitkään mallitoimiston listoilla Maltalla.