Meeri Koutaniemi kertoo, kuinka suhde Sami Yaffan kanssa alkoi: basisti lähestyi rakkauskirjeellä heti ensitapaamisen jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Meeri Koutaniemi kertoo, kuinka suhde Sami Yaffan kanssa alkoi: basisti lähestyi rakkauskirjeellä heti ensitapaamisen jälkeen

Julkaistu: 25.3. 22:33

Meeri Koutaniemi kertoo parin ensitapaamista heidän vuosipäivänään.

Meeri Koutaniemi julkaisi Instagram-tilillään puolisonsa Sami Yaffan kanssa yhteiskuvan parin nelivuotispäivän kunniaksi.

Kuvan yhteydessä Koutaniemi kertoo julkaisussaan parin varsin intensiivisestä ensitapaamisesta.

Valokuvaaja ja muusikko kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa alkuvuodesta 2016 työtapaamisen merkeissä. Tunnin tapaaminen venyi hetkessä viisituntiseksi, minkä jälkeen Yaffa lähestyi Koutaniemeä kirjeellä.

– Päivälleen neljä vuotta sitten istuttiin toisiamme vastakkain. Tunnin tapaamisessa vierähti viisi, minkä jälkeen kirjoitit kirjeen, jossa sanoit nähneesi minussa rakastajan, kumppanin, ja parhaan ystävän. ”Pelon turha käsikoukku kävi vieressä, kunnes ymmärsi, että olisi vain turha kolmas ratas tässä vaunussa.” Niin kirjoitit, ja ihmettelin, kuka on tämä hullu, sydän auki oleva, kaunis ihminen? Koutaniemi kirjoittaa.

– Herään joka aamu siihen, että halaat. Kiitän luojaa, maailmaa ja magiaa, että tulit mun elämään, repäisit edellisestä, ja toit tämän valtavan ilon, kiitollisuuden ja hämmennyksen uutta elämää kohtaan. Merkitset samaan aikaan vapautta ja yhteenkuuluvuutta, juurevuutta ja ihmisen omituisuutta. Oot lempeä joka päivä, etkä ikinä luo tunnetta minkään itsestäänselvyydestä. Kiitos jokaisesta 1460:sta päivästä yhdessä. Hyvää 4-vuotispäivää rakas Sami. Rakastan sua valtavasti.

Pari kertoi elämästään Maria Veitolalle 2018. Heillä on koti myös Mallorcalla.

Pari kertoi ihastumisestaan ensisilmäyksellä myös Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa 2018. Yaffa otti Koutaniemeen kontaktia ensi kerran liittyen työprojektiin. Heidän ensitapaamisensa lykkääntyi aluksi vuodella, kun valokuvaajasta ei kuulunut vastausta.

– Meni vuosi, ennen kuin hän vastasi siihen viestiin, muusikko paljasti ohjelmassa.

– Siinä meni vuosi, että sain tietää siitä viestistä, Koutaniemi selitti Maria Veitolalle hymyillen.

– Mutta sitten tuli toinen viesti, ja mä vastasin heti. Ja me nähtiin heti, hän jatkoi.

Koutaniemi kertoi vielä tuolloin, ettei ajatuksissa ollut romanssi, sillä hän oli tuolloin vielä edellisessä parisuhteessaan. Toisin kuitenkin kävi. Koutaniemi ja Yaffa menivät kihloihin vain vajaa vuosi myöhemmin. Pariskunnan häitä tanssittiin Mallorcalla syyskuussa 2017.