Tv:stä tuttu julkkiskokki Floyd Cardoz on kuollut koronavirukseen vain 59-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv:stä tuttu julkkiskokki Floyd Cardoz on kuollut koronavirukseen vain 59-vuotiaana

Floyd Cardoz on kuollut.

Julkaistu: 25.3. 20:05

Cardozilla diagnosoitiin koronavirus viikko sitten.

Maailmankuulu julkkiskokki Floyd Cardoz on kuollut 59-vuotiaana, uutisoi muun muassa CNN. Keskiviikkona kuollut Cardoz sairasti kuollessaan koronavirusta.

– Suuren surun saattelemana kerromme, että Floyd Cardoz on kuollut, kokin viimeisin työnantaja Hunger Inc. Hospitality tiedotti.

Cardoz työskenteli yrityksessä kulinaarisena johtajana.

Tiedotteen mukaan Cardozilla todettiin koronavirus 18. maaliskuuta. Häntä hoidettiin sairaalassa New Jerseyssä. Hän ilmoittautui sairaalaan 17. maaliskuuta tunnettuaan olonsa kuumeiseksi. Cardoz oli juuri palannut takaisin kotiinsa New Yorkiin Intiasta, missä hän kuvasi Netflix-sarja Ugly Deliciousin toista tuotantokautta näyttelijä Aziz Ansarin kanssa.

Cardoz on tullut tunnetuksi ympäri maailman muun muassa Top Chef Masters -ohjelmasta. Lisäksi hän on kirjoittanut keittokirjoja ja johtanut huippuravintoloita ympäri maailman.

Hän julkaisi vielä tuolloin Instagramiin kuvan sairaalavuoteelta. Kuvan yhteydessä hän kertoi voinnistaan ja pahoitteli edellistä jo poistettua julkaisuaan, joka oli aiheuttanut paniikkia.

– Tunsin oloni kuumeiseksi, joten ennakoivana toimenpiteenä kirjauduin sairaalaan New Yorkissa. Olen hyvin ahdistunut terveydentilastani ja julkaisuni oli hyvin edesvastuuton ja aiheutti turhaa paniikkia. Palasin New Yorkiin maaliskuun 8. päivä Frankfurtin kautta, hän kirjoitti.

Vain alle kaksi viikkoa myöhemmin hän menehtyi sairauteen.

Cardozin fanit ovat olleet tähden kuolemasta shokissa. Julkaisu on uutisten jälkeen täyttynyt epäuskoisista viesteistä.

Myös monet tähden kollegat ovat muistelleet häntä sosiaalisessa mediassa. Muun muassa David Chang julkaisi kuvan Cardozin kanssa Instagramissaan.

– Sydämeni on särkynyt menetettyäni Floyd Cardozin Covid-19-virukselle. Lepää rauhassa, Floyd... Jatkamme kaunista perintöäsi, Chang kirjoitti.