Miss Suomi -kilpailu siirtyy syksyyn koronaepidemian takia – myös televisiosarjan kuvaukset keskeytyvät - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Suomi -kilpailu siirtyy syksyyn koronaepidemian takia – myös televisiosarjan kuvaukset keskeytyvät

Finnartist Oy on päättänyt siirtää Miss Suomi -kilpailun järjestämisen syksyyn koronavirusepidemian takia.

Miss Suomi -semifinalistit julkistettiin helmikuussa.­

25.3.2020 8:35

Miss Suomi -kilpailun lisäksi kymmenosaisen Matkalla Miss Suomeksi -sarjan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään kevään osalta.

Sarjaa ehdittiin kuvata viisi jaksoa, jotka esitetään sovitusti AlfaTV-kanavalla kevään aikana. Sarjan kuvaukset jatkuvat, kun epidemia on ohi ja loput sarjan jaksoista esitetään syksyllä . Miss Suomi -kiertueen ja -finaalin ajankohdasta tullaan tiedottamaan myöhemmin.

Huomenna keskiviikkona AlfaTV-kanavalla nähdään Matkalla Miss Suomeksi -sarjan toinen jakso, jossa valmistaudutaan semifinalistien julkistamistilaisuuteen.

Kilpailijoita ovat valmentamassa Riitta Väisänen ja Saija Palin, jotka antavat omat vinkkinsä median kanssa työskentelemiseen ja avautuvat suhteestaan mediaan.

Illan jaksossa selviää myös, että Porvoosta kotoisin oleva semifinalisti Vivian Virkki on saanut ensikosketuksen julkisuuteen poikaystävänsä kanssa.

Hän elää parisuhteessa vuoden 2013 Idols-kilpailussa toiseksi sijoittuneen Joseph Miettisen kanssa. Lappeenrannasta kotoisin oleva Eerika Myllys kokee puolestaan romahtamisen vain hetkeä ennen pressitilaisuuden alkamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?