Kohuräppäri paljasti videolla omat hiuksensa – fanit eivät olleet uskoa silmiään - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohuräppäri paljasti videolla omat hiuksensa – fanit eivät olleet uskoa silmiään

Räväkästä tyylistään tuttu Cardi B yllätti esittelemällä faneilleen täysin luonnolliset hiuksensa.

Peruukeistaan tunnettu Cardi B paljasti todelliset hiuksensa. Kuva kesältä 2019, jolloin räppärin päässä nähtiin lyhyt ja vaalea peruukki.­

22.3. 14:44

Cardi B, 27, on yksi maailman tunnetuimpia ja parhaiten tienaavia räppäreitä. Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Almanzar, on tunnettu räväyttävistä gaalatyyleistään ja huomiota herättävistä lausunnoistaan.

Nyt Cardi B on räväyttänyt hieman toisella tavalla, sillä räppäri päätti yllättäen paljastaa kaikelle kansalle omat hiuksensa. Yleensä erilaisiin pitkiin ja säväyttäviin peruukkeihin turvautuva Cardi B julkaisi Twitterissä videon, jolla hän esittelee valtoimenaan pörröttävää kiharapilveään.

– Katsokaa oikeita hiuksiani! Tämä on oikeasti omaa tukkaani. Minun täytyy pestä tämä. Vau, olen niin ylpeä itsestäni, Cardi B juttelee videolla esitellen hiuksiaan.

Voit katsoa videon painamalla kuvan keskellä olevaa nuolta.

Fanit innostuivat silmin nähden räppärin omista hiuksista, jotka hän paljasti eriväristen peruukkiensa alta. Buzzfeedin mukaan video täyttyi kommenteista, joissa ylistettiin tähden luonnollista tyyliä.

– Ne näyttävät niin upeilta ja hyväkuntoisilta!

– Minäkin alan käyttämään peruukkeja, jos niiden alla hiukset kasvavat tuota tahtia kuin hänellä.

– Kuinka sinulla voi olla noin paljon hiuksia peruukin alla?

– Sinun kannattaa suosia luonnollista tyyliä useamminkin!

Omista hiuksistaan ylpeä räppäri intoutui julkaisemaan myös neljä vuotta vanhan otoksen, jossa hänellä ei ole peruukkia päässä.

Cardi B aloitti uransa stripparina ja esiintyi sen jälkeen tosi-tv-sarjassa Love & Hip Hop: New York. Kun ura musiikin parissa otti tulta alleen, nousi Cardi B samantien jättimenestykseen. Hän nappasi heti ensimmäisestä albumistaan Grammy-palkinnon.

Julkisuudessa hänet on nähty aiemmin mitä erilaisimmissa peruukeissa.

Räppäri on nähty julkisuudessa pitkässä mustassa peruukissa.­

Sekä pitkässä sinisessä, liukuvärjätyssä peruukissa.­

Ja myös lyhyessä, mustassa polkkatukkamallisessa peruukissa.­

Cardi B naimisissa niin ikään räppärinä tunnetun Offsetin kanssa. Offset tunnetaan menestyneen rap-trio Migosin jäsenenä.

Räppäripariskunta herätti huomiota Grammy-gaalan ennakkojuhlien punaisella matolla. 27-vuotias Cardi B ja 28-vuotias Offset saapuivat ennakkojuhliin hilpeissä tunnelmissa ja eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan.

Cardi B ja Offset räväyttivät punaisella matolla.­

Cardi B oli pukeutunut tilaisuuteen pinkkiin, erittäin avonaiseen iltapukuun, jonka etuosa ei jättänyt juurikaan arvailujen varaan. Ilmeisesti räppärin asuvalinta oli hänen miehensä mieleen, sillä tämä asetteli jatkuvasti kuvissa kätensä vaimonsa rinnoille.

Pariskunnalla on yksivuotias tytär nimeltään Kulture. Pari paljasti hiljattain ostaneensa suuren kartanon Atlantasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?