Arttu Wiskari pitää ravintolansa auki – sai aikaan rajun reaktion: ”Ensimmäiset tappouhkaukset saatu”

Elokuussa avattu Wiskarila on avoinna normaalisti.

Arttu Wiskari avasi oman ravintolansa elokuussa.

21.3.2020 16:17

Laulaja Arttu Wiskarin ravintola Wiskarila aikoo pitää ovensa auki koronatilanteesta huolimatta. Ihmiset eivät ole ottaneet Wiskarin päätöstä kevyesti, sillä laulaja kertoo saaneensa jopa tappouhkauksia ravintolan auki pitämisestä.

– Ensimmäiset tappouhkaukset saatu siitä, kun yritämme pitää perheemme ja työntekijämme leivässä. Tätäkö me nyt halutaan? Wiskari kirjoittaa Twitterissä.

Hallitus linjasi maanantaina, että koronavirustilanteen takia julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Määräykset eivät kuitenkaan koske suoraan yksityisen sektorin ravintoloita ja baareja, joten yrittäjät ovat joutuneet puntaroimaan, pitävätkö he ovensa auki.

– Itse en halua tänne Italiaa, jossa taisi kuolla yli 600 ihmistä eilen koronaan. Tappouhkaukset on aina väärin ja ainoastaan uhkaajan vika, eräs kommentoi Twitterissä Wiskarin päivitykseen.

– Olen täysin samaa mieltä. Mä menetin käytännössä yhdessä yössä kaiken toimeentulon. Mitä sä tekisit mun asemassa? laulaja vastasi kommentoijalle.

Wiskarila on avoinna normaalisti.

Wiskari kertoi perjantaina terveisensä ravintolansa Facebook-sivuilla. Videolla hän muistutti, että ravintolaan voi tulla viikonloppuna syömään paikan päälle tai tilata annoksen noudettavaksi.

Arttu Wiskarin Espoossa sijaitsevan ravintolan avajaisia juhlittiin elokuun alussa. Jo syyskuussa laulajan ravintola koki kolauksen, kun upouuteen ravintolaan murtauduttiin yön pikkutunneilla. Wiskari kertoi tuolloin, että ravintolan ovet oli varkaiden toimesta väännetty sijoiltaan ja ravintolasta oli viety tavaraa ja rahaa.

Wiskari kommentoi tapahtunutta omalla Facebook-sivullaan.

– Ravintola Wiskarila on maailman paras vastapaino keikkakiireille ja julkiselle ammatille. Se on harrastus, joka samalla työllistää noin 10 ihmistä. Tänään sain syntymäpäivälahjan, jota en todella osannut odottaa. Meidän ravintolaan oli murtauduttu ja tuhot ovat tällä hetkellä hieman yli 10 000 euroa, hän kirjoitti Facebookissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?