Bile-Dani ja Eve-rakas eivät halunneet keskeyttää lomareissuaan ja jäivät jumiin Indonesiaan – pyytävät nyt someseuraajiltaan apua - Viihde - Ilta-Sanomat

Bile-Dani ja Eve-rakas eivät halunneet keskeyttää lomareissuaan ja jäivät jumiin Indonesiaan – pyytävät nyt someseuraajiltaan apua

Eve ja Dani ovat jumissa Balilla.

Julkaistu: 20.3. 7:26

Dani ja Eve pyrkivät pääsemään kotiin Indonesiasta.

Muun muassa Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuiksi tulleet Daniel ”Dani” Lehtonen ja Eveliina ”Eve” Uosukainen kertovat jääneensä jumiin Indonesian Balille.

Eve kertoo Instagramin tarinoissaan, kuinka pari on yrittänyt saada lentoja takaisin Suomeen. Hän kertoo parin saaneen lennot, jotka peruttiin. Nyt myös uudet lennot on peruttu.

– Sanottiin, että uusia lentoja ei ole. Joko kaikki ovat täynnä, tai uusia lentoja ei ole. Olemme koko päivän yrittäneet soittaa tuonne linjoille. Ihan superkallista soittaa täältä, en halua edes tietää, millainen lasku sieltä on tulossa. Vähän paska tilanne, Eve kertoo videollaan, jossa on kävelemässä lentokentälle.

Lentokentällä käynnin jälkeen tilanne ei ole yhtään selkeämpi.

– Ei onnistunut ei. Jos jollain on suhteita eBookers Suomeen tai Lufthansaan, että sinne saisi jonkun yhteyden, niin apuja otetaan vastaan,

Dani kertoi Instagram-tilillään 6. maaliskuuta, että kaksikon oli tarkoitus viettää ulkomailla kuukausi. Tuolloin maailmalla levinnyt koronavirus ei haitannut matkalle lähtevää paria.

– Kuukauden loma alkaa Än-Yy-Tee-NYT! Balille vamos, Dani kirjoitti kuvatekstissä, johon hän oli lisännyt myös aihetunnisteen ”ei pelota koronat”.

Suomen hallitus on kehottanut suomalaisia olemaan matkustamatta ulkomaille, ja ulkomailla oleville suomalaisille suositellaan välitöntä paluuta kotimaahan.

Moni suomalainen on kuitenkin edelleen ulkomailla ja pohtii huolestuneena, miten pääsee takaisin kotimaahan, kun Euroopan valtiot sulkevat rajojaan. Lennot ovat täynnä, eikä niitä olla järjestetty lisää niin, että kaikki halukkaat pääsisivät kotiin.

Dani ja Eve kertoivat vuosi sitten muuttaneensa Espanjan auringon alle. Nykyään he työllistävät itsensä sosiaalisella medialla ja suoramarkkinoinnilla.

Danin ja Even yhteinen taival alkoi tammikuussa 2016. Danin parhaalla kaverilla oli bileet, jonne Eve ja hänen silloinen kumppaninsa tulivat. Dani iski silmänsä Eveen heti, kun nainen astui sisään ja väläytti hymynsä.

– Muistan kun sanoin mun parhaalle kaverille, että tuo mimmi on ihan väärän miehen kanssa. Mä olen herrasmies, en tuohon väliin mene, mutta tuo on mun nainen. Odotin, että juttu lakkaa. Heti, kun juttu lakkasi, iskin väliin, hän selittää ja kertoo olevansa yhä kavereita Kallen kanssa, Dani kertoi IS:lle viime toukokuussa.

Vaikka ”tempparit” oli pariskunnalle kova koettelemus, he pysyivät kiusauksista huolimatta yhdessä sarjan päätyttyä.

– Ei se todellakaan ollut helppo reissu. En sano, että olisin Evessä kiinni ja kiinni. Mä toistin itselleni asioita, etten hajoaisi. Olin luvannut Evelle, että ollaan loppuun asti kävi mitä kävi. Valehtelematta sata kertaa mietin pilliin puhaltamista, Dani on kertonut.

Eve kertoo Instagramin tarinoissaan, että heidän lentonsa ovat peruttu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?