Lähihoitajaksi opiskellutta Maisa Torppaa käsketään palaamaan töihin koronaviruksen vuoksi – julkkiskaunottarelta selkeä vastaus - Viihde - Ilta-Sanomat

Lähihoitajaksi opiskellutta Maisa Torppaa käsketään palaamaan töihin koronaviruksen vuoksi – julkkiskaunottarelta selkeä vastaus

Maisa Torppa valmistui vuosi sitten lähihoitajaksi. Nyt hänen seuraajansa utelevat, aikooko hän kenties tarjota ammatillista apuaan koronakriisin keskellä.

18.3.2020 20:07

Julkkiskaunotar Maisa Torppa hehkutti maaliskuussa 2019 Instagramissa valmistuneensa lähihoitajaksi. Sittemmin muun muassa lentoemäntänä työskennellyttä Torppaa vaaditaankin nyt Instagramissa kantamaan oman kortensa kekoon ja menemään avuksi muille koronakriisin parissa työskenteleville hoiva-alan ammattilaisille.

Torppa julkaisi keskiviikkona omalla Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, jossa ilmaisi huolensa koronaviruksesta. Kirjoituksessaan Torppa myös paljasti lukuisten ihmisten udelleen häneltä, meinaako hän kenties tehdä hoitotyötä tänä aikana.

– Koko aika mä vaan toivon, että herään ja tämä käsittämätön tilanne maailmassa olisi vain pahaa unta. Tämmöisinä hetkinä sitä tajuaa kuinka turhista pienistä jutuista sitä tuleekin tavallisessa arjessa valitettua ja stressattua, Torppa kirjoitti.

– Monet ovat kyselleet meinaanko tehdä hoitotyötä tänä aikana. Se ei todellakaan ole pois suljettu ajatus, eteenkään jos tulee suuri hoitajapula. Samaan aikaan kuitenkin taiteillaan myös lastenhoidon kanssa. Vaikea suunnitella seuraavaa viikkoa, kun ei ole tietoa edes siitä mitä huomenna tapahtuu, hän jatkoi.

Torpan julkaiseman Instagram-kuvan kommenteissa alkoi välittömästi kiivas keskustelu siitä, pitäisikö vuosi sitten lähihoitajaksi valmistuneen Torpan harkita paluuta hoitotyöhön. Seuraajat myös muistuttivat Torppaa siitä, että hoitoalan ammattilaisena hän saisi lapsensa päivähoitoon normaaliin tapaan, eikä lastenhoidon järjestämisen pitäisi näin ollen olla ongelma.

– Kun sinulla on koulutus, mene töihin. Minä menisin eläkkeeltäkin mutta, kuulun riskiryhmään. Jos tilanne pahenee menen töihin, eräs Torpan seuraajista kommentoi.

– Kaikki hoitoalan koulutuksen saaneet voidaan tarvittaessa velvoittaa työhön tässä tilanteessa, muistutti toinen.

– Kysyinkin tätä jos toisessa kuvassa mutta kysyn uudelleen että aiotko ite hakeutua avuksi? uteli kolmas.

Torpalla oli selkeä vastaus valmiina seuraajiensa esittämiin kysymyksiin.

– Tietysti menen, jos tilanne vaatii. Nyt kuitenkin mulla on oma vakityö muualla. Vakavassa harkinnassahan tuo on, hän tiivisti vastauksensa.

Useista tosi-tv-sarjoista tuttu Torppa kertoi Ilta-Sanomille marraskuussa 2018 opiskelevansa samanaikaisesti sekä lähi- että sairaanhoitajaksi sekä suorittavansa myös lukio-opintoja. Maaliskuussa 2019 hän julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa kertoi valmistuneensa lähihoitajaksi.

Maisa Torppa ponnahti julkisuuteen 17-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan myötä, jolloin hän esiintyi myös Rantalentis-ohjelmassa. Sittemmin Torppa on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä, Tuurin kyläkaupasta kertovassa sarjassa ja Aurinkorannan tähtösissä.

Torppa meni alkuvuodesta naimisiin miesystävänsä Mikon kanssa. Hän on aiemmin kertonut sosiaalisessa mediassa pariskunnan häämatkan peruuntuneen koronaviruksen vuoksi. Suomen hallitus on suositellut vahvasti, ettei Suomesta matkustettaisi enää ulkomaille koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?