Miss Suomi 2020 -kisan jatko vaakalaudalla – yksi semifinalisteista jätti kilpailun kesken - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Suomi 2020 -kisan jatko vaakalaudalla – yksi semifinalisteista jätti kilpailun kesken

Miss Suomi -organisaatio tiedottaa, että vuoden 2020 finaalin kohtaloa arvioidaan parhaillaan koronaepidemian vuoksi.

Tältä näyttävät vuoden 2020 Miss Suomi -semifinalistit.­

17.3.2020 10:25

Miss Suomi 2020 -kilpailu tiedottaa, että kisan kohtalo on tällä hetkellä vaakalaudalla koronavirusepidemian takia. Keväälle suunnitellut yleisötapahtumat on peruttu ja kilpailun tiedotteen mukaan tällä hetkellä käydään keskustelua siitä, pystytäänkö toukokuun lopulle suunniteltua finaalia järjestämään aikataulussa.

– Seuraamme tilannetta ja teemme päätökset kilpailun kulusta tilanteen mukaan ihmisten terveys edellä. Tilanne on historiallinen ja elämme hyvin epävarmoja aikoja. Toivon täydestä sydämestäni, että tilanne raukeaa ja elpyminen voi alkaa, Miss Suomi -kilpailun järjestäjä Sunneva Kantola kertoo organisaation tiedotteessa.

Koronaepidemia on vaikuttanut myös Miss Suomi -kisan uuteen tv-sarjaan, joka alkaa keskiviikkona AlfaTV:llä. Kymmenosaista Matkalla Miss Suomeksi -sarjaa ehdittiin kuvaamaan vain viiden jakson verran, ja toistaiseksi on epäselvää, koska sen kuvauksia päästään jatkamaan. Kuvausten oli alun perin tarkoitus jatkua huhtikuun alussa.

Vielä viime viikolla Miss Suomi -semifinalistit olivat kuvausmatkalla Vuokatin Aatelissa, missä heistä otettiin ensimmäiset bikinikuvat. Kuvausmatkalle osallistui kuitenkin vain 19 semifinalistia, sillä vaasalainen Sonja Pylkkä, 22, ilmoitti jättäytyvänsä pois kilpailusta.

– Ymmärrän Sonjan päätöksen hyvin ja toivotan hänelle hyvää jatkoa. Syyt Sonjan poisjäämiselle selviävät sarjassa kevään aikana, Kantola toteaa.

Sonja Pylkkä päätti jättää Miss Suomi 2020 -kisan kesken.­

Miss Suomi -semifinalissa oli alun perin mukana 20 naista. Heistä karsitaan kymmenen finalistia, joista yksi kruunataan Suomen kauneimmaksi.

Aiemmin tiedotettiin jo, että Miss Plus Size -kisan finaali siirtyy myöhemmäksi koronaepidemian vuoksi. Kisan finaalin oli määrä olla tämän viikon perjantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?