Koronaan sairastunut Tom Hanks pääsi sairaalasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Koronaan sairastunut Tom Hanks pääsi sairaalasta

Hanks ja Wilson antoivat positiivisen koronavirusnäytteen viisi päivää sitten

Tom Hanks ja hänen puolisonsa Rita Wilson.­

17.3.2020 0:51

Koronavirustartunnan saanut näyttelijä Tom Hanks on päässyt puolisoineen pois sairaalasta Australiassa, uutisoivat muun muassa Sydney Morning Herald ja BBC tiistaina. Aiemmin uutistoimisto AFP kertoi, että puoliso Rita Wilson jää vielä sairaalahoitoon.

Moninkertainen Oscar-voittaja Hanks kertoi viime viikolla sosiaalisessa mediassa, että sekä hän että Wilson ovat saaneet koronavirustartunnan.

63-vuotias Hanks on ollut Australiassa Gold Coastilla Brisbanen lähellä kuvaamassa australialaisohjaaja Baz Luhrmannin uutta elokuvaa, joka kertoo Elvis Presleystä. Laulaja ja lauluntekijä Wilson on puolestaan konsertoinut Sydneyssä ja Brisbanessa.

Terveysviranomaiset ovat pyrkineet jäljittämään ihmisiä, jotka ovat olleet tekemisissä pariskunnan kanssa ja altistuneet tartunnalle.

Juttua päivitetty 17.3.2020 kello 5.43. Päivitetty tieto, että BBC:n mukaan myös Rita Wilson on päässyt sairaalasta. Aiemmin People-lehti raportoi näin, mutta myöhemmin uutistoimisto AFP kertoi, että Wilson olisi vielä sairaalassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?