Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova palaavat kotiin yhteiseltä Teneriffan-lomaltaan – määrättiin koronakaranteeniin kahdeksi viikoksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova palaavat kotiin yhteiseltä Teneriffan-lomaltaan – määrättiin koronakaranteeniin kahdeksi viikoksi

Juontajakaksikko Jenni Alexandrova ja Sami Kuronen palaavat huomenna Teneriffalta kotiin. He joutuvat kuitenkin karanteeniin koronaviruksen vuoksi.

13.3.2020 13:51

Radio- ja tv-juontaja Jenni Alexandrova, 40, lomailee parhaillaan Anton-poikanssa kanssa Teneriffalla. Radio Aallon aamua yhdessä Sami Kurosen kanssa juontava Alexandrova on myös kertonut juontajakollegansa olevan mukana lomamatkalla. Mukana on myös Kurosen Oona-tytär.

Alexandrovan ja Kurosen kotiinpaluuta varjostaa kuitenkin koronavirus. Suomen hallitus ilmoitti eilen torstaina, että kaikkien ulkomailta Suomeen palaavien suositellaan pysyvän kotonaan seuraavat kaksi viikkoa. Alexandrova otti asiaan kantaa omalla Instagram-tilillään tänään perjantaina.

– Loman viimeinen päivä menossa. Tänään varmistui, että joudun kahden viikon kotikaranteeniin johtuen tuoreista suosituksista. Tsekkaillaan, saadaanko kotiin pystytettyä radiostudio lähetyksiä varten, Alexandrova kirjoittaa tuoreessa päivityksessään.

– Tilasin just kauppakassista safkaa kotiin, koska jääkaapissa on tietenkin näin loman jälkeen vain valot. Kaksi viikkoa neljän seinän sisällä -ihmiskoe alkakoon, hän jatkoi.

Myös Kuronen kommentoi asiaa omalla Instagram-tilillään. Hän vahvisti, että sai juuri tietää joutuvansa kahden viikon karanteeniin. Tuona aikana Kurosen tulee välttää kaikkea ihmiskontaktia ja suosikkijuontaja kertoo myös tyhjentäneensä kalenterinsa tulevan kahden viikon ajalta.

– Monenlaista on viime päivinä pyörinyt päässä ja viimeisimpänä pakkaa sekoitti juuri tullut tieto kahden viikon karanteenista! Huomenna olisi tämän hetken tiedon mukaan tarkoitus palata lomalta, mutta kiristyneiden koronasuositusten johdosta joudumme välttelemään ihmiskontaktia seuraavat 14 vuorokautta, Kuronen kirjoitti.

– Lisäksi jännitetään saadaanko la iltana mistään ruokaa koti-arestin ajaksi! Nyt pyöritellään muutama päivä pestyjä peukaloita ja toivotaan tilanteen mahdollisimman pikaista rauhoittumista! Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Kurosen ja Alexandrovan yhteinen loma on herättänyt huhuja kaksikon nykyisistä väleistä. Aiemmin tällä viikolla julkaisemansa Instagram-kuvansa kommenteissa Alexandrova päätti vastata varsin suorasanaisesti vihjailuihin suhdehuhuista.

– Onhan se tietty outoo vuonna 2020, että nainen ja mies voi olla ystäviä ja reissata lasten kanssa, mutta outoudesta huolimatta se on totta, Alexandrova totesi.

Alexandrova erosi hiljattain avopuolisostaan ja entisestä kollegastaan Jussi Heikelästä. Samoin Kuronen erosi tammikuussa Miss Suomi 2017 Michaela Söderholmista parin vuoden seurustelun jälkeen.

Kuronen ja Alexandrova palasivat yhteisen radio-ohjelman äärelle tammikuussa 2020. He juonsivat aiemmin pitkään Radio Suomipopin popstudiota ja heistä tuli tuolloin hyviä ystäviä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?