Kollega täräytti räävittömän kommentin Tom Hanksin koronaviruksesta – sai suosikkinäyttelijän fanit raivostumaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Kollega täräytti räävittömän kommentin Tom Hanksin koronaviruksesta – sai suosikkinäyttelijän fanit raivostumaan

Tom Hanks kertoi keskiviikko-iltana sairastuneensa koronavirukseen. Hanksin Instagram-päivitys keräsi nopeasti paljon kommentteja Hollywoodin eturivin tähdiltä.

12.3.2020 20:35

Näyttelijä Tom Hanks, 63, ja hänen vaimonsa Rita Wilson, 63, kertoivat keskiviikko-iltana sairastuneensa koronavirukseen. Hanks kertoi asiasta muun muassa omalla Instagram-tilillään, missä hän jakoi pitkän kirjoituksen aiheesta.

– Rita ja minä olemme täällä Australiassa. Tunsimme olomme väsyneeksi, niin kuin olisimme vilustuneita, ja meillä oli lihaskipuja. Ritalla oli ajoittaisia vilunväristyksiä. Myös pientä kuumetta, Hanks kirjoitti.

– Niin kuin maailmassa tällä hetkellä täytyy tehdä, pelasimme varman päälle ja menimme koronavirustesteihin. Tulos oli positiivinen.

Hanksin Instagram-päivitys keräsi nopeasti paljon kommentteja Hollywoodin eturivin tähdiltä. Suurin osa näyttelijän kollegoista ja ystävistä, kuten näyttelijät Reese Witherspoon ja Jack Black toivottivat Hanksille ja hänen vaimolleen pikaista paranemista. Näyttelijä Marlon Wayans päätti kuitenkin ottaa aiheeseen enemmistöä huomattavasti humoristisemman lähestymistavan.

– Hitto vie sinun kanssasi Tom! Sinun täytyy aina olla ensimmäinen. Ensimmäinen Emmy-voittaja, ensimmäinen Oscar-voittaja ja ensimmäinen Hollywoodin koronatapaus. Tämän piti olla minun. Kirottua, Wayans vitsaili.

– Parane pian. Rakastan sinua paljon. Rukoilen sinun ja vaimosi puolesta, Wayans jatkoi.

Kaikki Hanksin seuraajat eivät kuitenkaan suodattaneet Wayansin mitä ilmeisimmin vitsiksi tarkoitettua kommenttia.

– Et kai tosissasi vitsaile tästä pandemiasta, eräs kommentoi Wayansin heittoa.

– Tämä ei helpota tilannetta yhtään. Kyse on vakavasta asiasta. Meidän pitää rukoilla heidän puolestaan.

– Voit vitsailla tästä asiasta nyt, mutta silloin ei enää naurata, jos hän kuolee.

Hanks oli Australiassa kuvaamassa Elvis Presleyn elämästä kertovaa elokuvaa. Hanks esittää elokuvassa Elviksen manageria Tom Parkeria.­

Tom Hanks ja Rita Wilson ovat parhaillaan Australiassa, minne Hanks matkusti kuvaamaan uutta Elvis Presleyn elämästä kertovaa elokuvaa.

– No, mitäs seuraavaksi? Lääkintäviranomaisilla on protokollansa, joita pitää noudattaa. Meitä Hankseja testataan, tarkkaillaan ja pidetään eristyksissä niin kauan kuin yleinen terveys- ja turvallisuustilanne sitä vaatii. Eipä tässä kai voi muuta kuin ottaa päivän kerrallaan, vai mitä? Hanks kirjoitti julkaisemassaan tiedotteessa.

Australiassa on tämän hetkisten tietojen mukaan todettu yli 120 koronavirustartuntaa. Maassa käydään tällä hetkellä keskustelua myös tulevana viikonloppuna järjestettävän Australian GP:n kohtalosta. Tällä hetkellä viisi F1-tallien työntekijää on karanteenissa Melbournessa koronavirusepäilyjen takia.

Suomessa koronavirustartuntoja on tähän mennessä todettu 109 kappaletta ja luvun odotetaan kasvavan.

Artikkelia korjattu 13.3. kello 7:32. Täsmennetty, että Suomessa on tällä hetkellä todettu 109 koronavirustapausta – ei 65, kuten artikkelissa aiemmin todettiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?