Tv-juontaja joutui tuskaiseen tilanteeseen Hollywood-tähden kanssa – avautuu nyt miehestä, joka oli ”täysi mulkku ja kusipää” ensihetkestä asti - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-juontaja joutui tuskaiseen tilanteeseen Hollywood-tähden kanssa – avautuu nyt miehestä, joka oli ”täysi mulkku ja kusipää” ensihetkestä asti

Brittiläinen tv-juontaja väittää, että Hollywood-tähti Jack Black käyttäytyi häntä kohtaan hyvin ylimielisesti.

Jack Black tunnetaan Tenacious D -yhtyeestä ja useista elokuvarooleista.­

9.3.2020 13:27

Brittiläinen tv-juontaja ja toimittaja Vernon Kay, 45, on antanut The Sun -lehdelle haastattelun, jossa hän muistelee uransa alkuvaiheita. Kay kertoo lehden haastattelussa, että hän muistaa, miten hän tapasi Hollywood-tähti Jack Blackin useiden tämän elokuvien tiimoilta.

Juontajan mukaan Black painui hänen muistiinsa, muttei kovin hyvällä tavalla. Kay nimittäin kertoo, että Black käyttäytyi haastattelutilanteissa varsin epäkohteliaasti.

– En tiedä, oliko hänellä krapula vai johtuiko se siitä, että olin joko päivän ensimmäinen tai viimeinen haastattelija, mutta hän oli kammottava, Kay täräyttää The Sunille.

– Hän oli täysi mulkku, kusipää, hän jatkaa.

Vernon Kay ei muistele Jack Blackin tapaamista kovin hyvällä.­

Kayn mukaan hänen haastattelunsa Blackin kanssa koskivat tähden elokuvia 2000-luvun alkupuolella. Kay itse oli tuolloin parikymppinen, uraansa aloitteleva juontaja ja Hollywood-tähden haastatteleminen hermostutti häntä siksi. Kayn mielestä Black suhtautui tilanteeseen, jossa haparoiva toimittaja yrittää tehdä parhaansa turhan ylimielisesti.

– Kun olet niin tyly, ylimielinen ja sikamainen nuorelle tv-juontajalle, joka on hermostunut ja yrittää hioa taitojaan, ja ylimielisyydelläsi väheksyt sitä, se ei vaan ole oikein, Kay tylyttää The Sunin haastattelussa.

Kayn mukaan hän haastatteli Blackia useista näyttelijän projekteista, muun muassa School of Rock ja Hal ja iso rakkaus -elokuvista, ja tämä oli joka kerta yhtä epäkohtelias.

– Hän on vain mulkku. Minä haastattelin häntä kolme tai neljä kertaa eri elokuvista, Kay sanoo.

Brittijuontajan mukaan Jack Black oli epäkohtelias ja ikävä haastateltava.­

Tv-juontajan mukaan häntä ei haittaa lainkaan, mikäli hänen sanomisensa kantautuvat Blackin korviin – itseasiassa hän jopa toivoo sitä.

– Toivon, että hän lukee sen (jutun) ja annettakoon tämän olla oppitunti Jack Blackille, Kay julistaa The Sunille.

50-vuotias Jack Black tuli tunnetuksi vuonna 1994 perustetusta, humoristisesta Tenaciuous D -yhtyeestään. Hän on sittemmin näytellyt myös lukuisissa elokuvissa.

Ensimmäisen pääosansa hän näytteli vuonna 2011 ilmestyneessä Hal ja iso rakkaus -komediassa. Hän on tehnyt myös äänirooleja muun muassa suosituissa animaatioelokuvissa Ice Age ja Kung Fu Panda.

Vernon Kay puolestaan tunnetaan Britanniassa useiden tv-ohjelmien juontajana. Hän on työskennellyt maan suurimmilla kanavilla, muun muassa ITV:llä ja BBC Onella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?