JVG:n VilleGalle murjoi kasvonsa rajusti – hurja kuva sai fanit hieraisemaan silmiään - Viihde - Ilta-Sanomat

JVG:n VilleGalle murjoi kasvonsa rajusti – hurja kuva sai fanit hieraisemaan silmiään

Suosikkiräppäri VilleGalle ei kertonut seuraajilleen, missä hän loukkasi silmänsä.

Huippusuositun JVG:n VilleGalle ja Jare ovat parhaillaan keikkatauolla.­

7.3.2020 17:04

Huippusuositusta JVG-rap-duosta tuttu VilleGalle on joutunut ikävään tapaturmaan, selviää tähden sosiaalisesta mediasta.

Suosikkiräppäri jakoi seuraajilleen Instagramin Stories-osiossa videon, jossa hän esittelee rajusti runnottua silmäänsä. Videolla näkyy, kuinka räppärin verta tihkuva toinen silmä on musta ja turvonnut umpeen.

– Kivaa lauantaita kaikille, VilleGalle toteaa lyhyellä videolla.

VilleGalle ei kertonut seuraajilleen, mistä ruhje on peräisin.­

VilleGalle ei sen enempää selittele videolla, mistä varsin rajulta näyttävä silmä on peräisin.

Räppäri kuitenkin harrastaa aktiivisesti jääkiekkoa, joten ikävä ruhje on mahdollisesti syntynyt kaukalossa. VilleGalle on pelannut viisi vuotta jääkiekkoa hyväntekeväisyysjoukkue Pietarinkadun Oilersissa.

VilleGalle on aktiivinen kiekkoharrastaja.­

Jääkiekosta intohimoiset muusikot Jare ja VilleGalle ovat aiemmin paljastaneet, että jääkiekon maailmanmestaruuden kultajuhlat vuonna 2011 oli kohokohta heidän urallaan.

Tuolloin räppärit esiintyivät lähes sadalletuhannelle suomalaiselle Helsingin kauppatorilla ja juhlivat maailmanmestaruutta yhdessä jääkiekkoilijoiden kanssa aamun tunneille saakka.

JVG rohmusi helmikuisessa Emma-gaalassa palkintoja kaikkiaan neljässä sarjassa – vuoden pop, vuoden yhtye, vuoden biisi, ja vuoden striimatuin kotimainen biisi.

Suosikkiyhtye juhlii tänä vuonna kymmenvuotista taivaltaan. Emma-patsaita on vuosien varrella kertynyt yhteensä 13, pidempiä taukoja ei niinkään.

– Se on kova suoritus kovalla alalla, jossa jengi jatkuvasti haastaa ja epäröi. Nyt on myös ensimmäistä kertaa sellainen fiilis, että voi ottaa hetken rauhassa ja nauttia tästä tilanteesta, VilleGalle pohti helmikuussa.

Nyt kaksikko on ensimmäistä kertaa keikkatauolla pitkään aikaan.

JVG on kulkenut pitkän tien Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?