Uuden James Bond -elokuvan ilmestyminen siirtyy koronaviruksen vuoksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Uuden James Bond -elokuvan ilmestyminen siirtyy koronaviruksen vuoksi

No Time to Die -elokuvan ensi-ilta viivästyy toistamiseen. Uusimpien tietojen mukaan elokuva ilmestyy marraskuussa 2020.

James Bondin uutuuselokuvan ilmestyminen viivästyy jälleen.

4.3.2020 19:54

Uusi James Bond -elokuva No Time to Die ei ilmesty valkokankaille alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Virallisten kotisivujen mukaan uutuuselokuvan ensi-ilta viivästyy puolella vuodella. Alun perin elokuvan piti ilmestyä huhtikuussa, mutta nyt ensi-ilta siirtyy marraskuulle.

Elokuvan tekijät päätyivät ratkaisuun arvioituaan koronavirusepidemian vaikuttavan yleisömääriin elokuvateattereissa.

– Tarkan harkinnan ja alan maailmanlaajuisen markkinoiden perinpohjaisen arvioinnin jälkeen No Time to Die -elokuvan julkaisupäivää siirretään marraskuulle 2020. Elokuva ilmestyy Isossa-Britanniassa 12.11.2020 ja Yhdysvalloissa 25.11.2020.

Uuden Bond-elokuvan odotettiin alun perin saavan ensi-iltansa jo vuonna 2019, mutta ensi-iltapäivää lykättiin liki puolella vuodella, kun Danny Boyle vetäytyi elokuvan ohjaamisesta ”luovien erimielisyyksien” vuoksi. Nyt ensi-iltaa on lykätty siis jo toistamiseen.

Nainen pukeutui koronavirusepidemian vuoksi maskiin seisoessaan James Bondin uutuuselokuvan mainoksen edessä Bangkokissa.

Reutersin mukaan uudessa Bond-elokuvassa nähdään, miten James Bond viettää rauhallista elämää Jamaikalle jäätyään eläkkeelle työstään. Pian Bondin rauha kuitenkin rikkoutuu, kun hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta saapuu pyytämään apua.

Bond aloittaa seikkailun, jonka tavoitteena on pelastaa kidnapattu tieteilijä. Pian hän pääsee mystisen vihollisen jäljelle, joka on varustautunut vaarallisella, uudella teknologialla.

Elokuvaa kuvataan Reutersin mukaan Lontoossa, Italiassa ja Norjassa. Elokuvassa nähdään Craigin lisäksi muun muassa Ralph Fiennes, Naomie Harris ja Ben Whishaw.

Varietyn mukaan elokuvaa tähdittävät myös Bohemian Rhapsody -elokuvassa loistanut Rami Malek sekä Ana De Armas ja Lashana Lynch.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?