”Vaikeaa olla vanhan miehen kanssa” – Al Pacinon, 79, naisystävä jätti näyttelijälegendan - Viihde - Ilta-Sanomat

”Vaikeaa olla vanhan miehen kanssa” – Al Pacinon, 79, naisystävä jätti näyttelijälegendan

Al Pacino erosi hiljattain israelilaisesta Meital Dohanista. Nyt näyttelijäkaunotar kertoo eron taustoista.

Pari erosi lähes kahden vuoden seurustelun jälkeen.­

4.3.2020 9:29

Näyttelijälegenda Al Pacino, 79, erosi hiljattain 43-vuotiaasta naisystävästään Meital Dohanista lähes kahden vuoden seurustelun jälkeen.

Israelilainen näyttelijäkaunotar on avautunut israelilaiselle paikallislehdelle eron taustoista. Dohan on kertonut jättäneensä Al Pacinon parin ikäeron takia.

– Oli vaikeaa olla vanhan miehen kanssa, jopa Al Pacinon. Ikäero on haastavaa. Yritin kieltää asian, mutta jos olen rehellinen, hän on jo iäkäs mies, Dohan selitti israelilaiselle LaIsha-lehdelle Peoplen mukaan.

Dohanin mukaan hänen suuresta rakkaudestaan huolimatta suhde ei kestänyt.

– Meillä oli hetki sitten riita, ja jätin hänet. Siitä huolimatta rakastan ja arvostan häntä sekä olen kiitollinen, että sain olla hänen tukenaan, kun hän tarvitsi minua. Se oli minulle kunnia. Toivon, että voimme vielä olla ystäviä, hän jatkoi.

Naisen mainitsee haastattelussa myös, ettei Al Pacino ostanut hänelle lahjoja heidän suhteensa aikana.

– Hän osti minulle vain kukkia. Miten voisin sanoa sen kauniisti, että hän ei tykännyt tuhlata rahojaan? Dohan pohti.

Al Pacino ja Meital Dohan edustivat useaan kertaan yhdessä julkisuudessa.­

Huhut Al Pacinon ja Dohanin suhteesta saivat alkunsa vuonna 2018, kun pari tapasi juhlissa Hollywoodissa.

Pariskunta näyttäytyi viimeksi yhdessä The Irishman -elokuvan ensi-illassa. Pacino oli ehdolla parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon saajaksi roolistaan elokuvassa. Näyttelijä saapui kuitenkin yksin Oscar-gaalaan.

Al Pacino osallistui The Irishman -elokuvan ensi-iltaan Meital Dohanin ja Olivia-tyttärensä kanssa.­

Näyttelijä seurusteli aiemmin näyttelijä Lucila Solán kanssa. Pacinon kerrotaan olleen läheinen Solán tyttären Camila Morronen kanssa. Morrone seurustelee tällä hetkellä Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion kanssa.

Al Pacino ei ole koskaan ollut naimisissa, mutta hänellä on kolme lasta. Pacino sai ensimmäisen lapsensa Julien näyttelijäopettaja Jan Tarrantin kanssa ja myöhemmin kaksoset Olivian ja Antonin näyttelijä Beverly D’Angelon kanssa.

Pacinon kenties tunnetuin rooli on Kummisetä-trilogian mafiapomo Michael Corleone. Tähti on voittanut pitkällä urallaan lukuisia palkintoja ja tunnustuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?