Pyhimys avautuu Instagramissa avioliittonsa tilanteesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Pyhimys avautuu Instagramissa avioliittonsa tilanteesta

Räppäri kertoo Instagram-tilillään, että hänen liitossaan on kaikki hyvin.

Pyhimys julkaisi Instagramissa kirjoituksen, jossa hän kertoo kaiken olevan kunnossa avioliitossaan.­

28.2.2020 12:10

Raptähti Pyhimys julkaisi perjantaina Instagram-tililään pitkän kirjoituksen, jossa hän kertoo avioliittonsa tilanteesta. Pyhimys kertoo Instagramissa, ettei hän yleensä käsittele yksityiselämäänsä julkisuudessa, mutta kokee sen nyt tarpeelliseksi läheistensä vuoksi.

Seiska-lehti uutisoi torstaina, että Pyhimyksen avioliitto olisi kriisissä.

Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala, on ollut naimisissa Liisa-vaimonsa kanssa jo pitkään ja parilla on kaksi lasta. Pyhimys kertoo nyt Instagramissa parin hääkuvan yhteydessä, että mitään riitatilannetta ei ole eikä hänen liittonsa ole kriisissä.

– Tämä liitto on myös ainoa ”vuosien suhde”, joka minulla on viimeisen reilun vuosikymmenen aikana ollut, Pyhimys kirjoittaa.

– Meidän kesken asiat on jo käsitelty ja vaikka mun kanssa eläminen ei ole koskaan varmasti ollut helppoa, niin rakkaus meidän välillä ei ole koskaan kadonnut mihinkään, eli tutuille ja huolestuneille tiedoksi: meillä on kaikki hyvin, hän jatkaa.

Pyhimys kertoo Instagramissa, että hän on pyrkinyt olemaan rehellinen elämänsä aikana tekemistä virheistä.

– Kenellekään, joka tuntee mut, ei varmasti tule yllätyksenä, että menneisyydessäni on asioita jotka olisin voinut hoitaa paljon paremminkin. Kuitenkin yhtä varmasti olen kantanut ja tulen jatkossakin kantamaan täyden vastuun teoistani, vaikka asioita ei julkisesti puitaisikaan, räppäri toteaa.

Kirjoituksensa lopuksi Pyhimys kertoo, ettei aio kommentoida asiaa enempää julkisuudessa.

Pyhimyksen ja hänen opettajana työskentelevä Liisa-puolisonsa nähtiin Yökylässä Maria Veitola -sarjassa vuonna 2018, kun Maria Veitola vieraili heidän kotonaan.

38-vuotiaan Pyhimyksen ura on ollut valtavassa nosteessa viime vuosina. Teflon Brothers- ja Ruger Hauer -yhtyeistä tuttu räppäri on luonut myös menestyneen soolouran, joka toi hänelle viime vuonna peräti kuusi Emma-palkintoa. Pyhimys voitti jokaisen kategorian, jossa oli ehdolla.

Hän voitti myös arvostetun Junnu Vainio -palkinnon, joka myönnetään vuosittain ansioituneelle sanoittajalle. Tammikuun alussa Pyhimys julkaisi uuden, Mikko-nimisen albuminsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?