Kirkkonummelaisen Julian tähdittämä kappale päätyi yllättäen Kolumbian katsotuimpaan saippuasarjaan – tavoittaa viikoittain kymmeniä miljoonia kuulijoita - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirkkonummelaisen Julian tähdittämä kappale päätyi yllättäen Kolumbian katsotuimpaan saippuasarjaan – tavoittaa viikoittain kymmeniä miljoonia kuulijoita

Julia Palmun laulua kuullaan Lonely-kappaleessa, joka pääsi osaksi suosittua kolumbialaissarjaa.

Julkaistu: 28.2. 6:25

Kirkkonummelaislähtöisen Julia Palmun tähdittämää Lonely-kappaletta kuullaan toistuvasti kolumbialaisessa Enfermeras-sarjassa, joka tavoittaa viikoittain miljoonayleisön.

Enfermeras on yksi Kolumbian katsotuimpia televisiosarjoja. Maan katsotuimman sarjan tittelin kahden muun ohjelman kanssa jakava saippuasarja kerää viikoittain miljoonayleisön ja esimerkiksi sen viimeisintä jaksoa katsoi parhaimmillaan 2,7 miljoonaa henkilöä.

Harva kuitenkaan tietää, että samalla kun sarjaa esitetään viikoittain Kolumbiassa, kuullaan maassa samalla myös suomalaisartisti Julia Palmua. Kirkkonummelainen Julia nimittäin tähdittää kolumbialaisartisti Juan Astronautan Lonely-kappaletta, jota kuullaan useissa Enfermeras-sarjan jaksoissa. Palmu on myös yksi kappaleen kirjoittajista.

Julia Palmu on asunut Kolumbiassa vuodesta 2017 alkaen.

Palmu, taiteilijanimeltään Julia Adal, on asunut osittain Kolumbiassa jo vuodesta 2017. Sitä ennen artisti asui kolme vuotta Prahassa. Musiikkia jo pitkään kirjoittanut Palmu työstää parhaillaan ensimmäistä albumiaan, joka on tarkoitus julkaista tämän vuoden aikana.

Hiljattain Palmu iloitsi kappaleensa päätymisestä suosikkisarjaan myös sosiaalisen median puolella. Omalla Instagram-tilillään hän kertoo, että todellisuudessa Lonely-kappale on sävelletty jo yli vuosi sitten. Kappaleen musiikkivideo on kuvattu osittain Palmun toisessa kotikaupungissa Medellínissä, Kolumbiassa ja osittain Suomessa.

– Lonely julkaistiin melkein vuosi sitten. Tässä kuussa se pääsi osaksi kolumbialaista Enfermeras-sarjaa. Äiti, laulan televisiossa, Palmu iloitsi Instagramissa.

Palmu julkaisi myös toisen kuvan televisiosarjan kulisseista, jossa hän hehkutti uutta aluevaltaustaan.

– Iloisia uutisia! Innoissani kerron teille, että minun ja Juan Astronautan Lonely-kappale on liitetty kolumibalaiseen sarjaan nimeltä Enfermeras, joka on yksi Kolumbian katsotuimmista televisiosarjoista tällä hetkellä. Joten, jos katsotte RCN-kanavaa perjantaista maanantaihin kymmeneltä, saatatte kuulla minun laulavan, hän hehkutti.

Palmu aloitti säveltämään ja kirjoittamaan kappaleita muutettuaan Prahaan parikymppisenä. Sittemmin nainen on esiintynyt ympäri Keski-Eurooppaa. Hän tekee kappaleita sekä englanniksi että espanjaksi ja suomeksi, selviää artistin lähettämästä tiedotteesta.