Hiljattain eronneelle Sami Kuroselle satelee treffipyyntöjä –”En ole liittynyt Tinderiin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hiljattain eronneelle Sami Kuroselle satelee treffipyyntöjä –”En ole liittynyt Tinderiin”

Sami Kuronen nähdään tuttuun tapaan Tempation Island Suomi -ohjelman juontajana.

Julkaistu: 27.2. 12:11

Juontajakonkarin mukaan hänellä ei ole kiirettä uuteen suhteeseen.

Radio- ja tv-juontaja Sami Kuronen erosi tammikuussa Miss Suomi 2017 Michaela Söderholmista parin vuoden seurustelun jälkeen.

Nyt sinkkuelämää viettävä juontajakonkari kertoo, ettei hänellä ole kiirettä uuden kumppanin löytämiseen. Kiinnostuneita on kuitenkin riittänyt.

– En ole liittynyt Tinderiin, mutta kyllä treffipyyntöjä on jonkin verran tullut muita kanavia pitkin, Kuronen paljastaa.

Juontajakonkari aikoo nyt keskittyä arkeen töiden parissa.

– Katson ihan rauhassa, mihin tämä elämä vie ja mitä kevät tuo tullessaan. En ole 2000-luvulla käynyt kertaakaan perinteisillä treffeillä, että ehkä tässä iässä pitäisi sekin taito opetella, Kuronen naurahtaa.

Kurosen mukaan hänen unelmatreffeihinsä kuuluisi hyvää ruokaa ja juomaa sekä keskustelua.

– Jos pitäisi jokin aktiviteetti valita, niin jokin keikka olisi mahtava. Tärkeintä on kuitenkin läsnäolo. Treffit eivät vaadi ihmeitä, kun seurana on se oikea tyyppi.

Sami Kuronen kertoi Temptation Island Suomi -ohjelman tulevasta kaudesta sarjan lehdistötilaisuudessa keskiviikkona.

Uudet tuulet

Sinkkuna viihtyvä Kuronen seuraa parisuhteiden käänteitä Tempation Island Suomi -ohjelman uudella kaudella, jota hän juontaa tuttuun tapaan. Ohjelman seitsemäs kausi alkaa 18. maaliskuuta.

Pariskuntien seuraaminen on myös muuttanut Kurosen omaa käsitystä parisuhteista.

– Ohjelma on tuonut tiettyihin asioihin skeptisyyttä, mutta kaikesta huolimatta uskon edelleen rakkauteen ja toimivan parisuhteen luomiseen. Koen luottamuksen arvostamisen entistä tärkeämpänä nähtyäni, miten tuollaisissa olosuhteissa ihminen voi hairahtua, juontaja kertoi Temptation Island Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa.

Televisio-ohjelmien lisäksi Kuronen on tuttu ääni radiosta. Hänellä on takanaan peräti 30 vuoden työrupeama radion parissa. Syksyllä hän kuitenkin oivalsi tarvitsevansa uusia rutiineja ja muutosta.

– Silloin oli havaittavissa pientä leipiintymistä siihen hommaan, vaikka kyseessä oli työ, jota rakastan. Kun samat rutiinit jatkuvat vuodesta toiseen, on hyvä välillä ravistella itseään.

Kuronen päätti lähteä Suomipopilta, kun hänelle aukeni mahdollisuus aloittaa työ toisella radiokanavalla, Radio Aallolla.

– Kanavanvaihdoksen jälkeen radion tekemiseen on tullut aivan uudet motiivit ja voin sanoa, että tässä eletään aivan uudenlaista kevättä kaikin tavoin.

Jatkossa Kurosta kuullaan Radio Aallon aamuohjelmassa yhdessä hänen aiemman juontajaparin, Jenni Alexandrovan kanssa. Parin ystävyys on kantanut yli kymmenen vuotta.

– On mahtavaa työskennellä ihmisen kanssa, jonka tuntee läpikotaisin, Kuronen hymyilee.