Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit – mukana mm. fitness-pari ja sairaalloisesta mustasukkaisuudesta kärsinyt pariskunta - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit – mukana mm. fitness-pari ja sairaalloisesta mustasukkaisuudesta kärsinyt pariskunta

Kulttimaisen suosion saavuttaneessa Temptation Island Suomessa aivan tavalliset pariskunnat laittavat parisuhteensa todelliseen painetestiin, kun heidät erotetaan toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan kuumempia viettelijäsinkkuja.

26.2.2020 12:39

Temptation Island Suomen 7. kauden pariskuntia yhdistää vankka usko omaan parisuhteeseen. Mukana on urheilun yhdistämä fitness-pari, jopa sairaalloisesta mustasukkaisuudesta kärsinyt pari, Temptation Islandissa aiemmin sinkkuina ollut pari sekä 11 vuoden ikäeron jakava pariskunta.

Tällä kaudella ohjelmaan on luvassa myös pieniä uudistuksia. Ennennäkemätön käänne on muun muassa se, kun kesken kaiken resortteja vaihdetaan päittäin, ja parit joutuvat asumaan samoihin huoneisiin, joissa ovat videoiden välityksellä nähneet kenties omat puolisonsa tekemässä kiellettyjä asioita.

Temptation Island Suomi 7. kausi keskiviikkona ja torstaina Nelosella ja Ruudussa. Sarja alkaa keskiviikkona 18.3. klo 21.

Mira, 25, ja Valto, 26, Lahti

Keskusvastaavana liikuntakeskuksessa työskentelevä Mira ja personal trainer Valto ovat olleet yhdessä kolme ja puoli vuotta. Parin tarina alkoi, kun Mira päätti lähestyä vanhaa matchiään Tinderissä.

Molemmat treenaavat määrätietoisesti ja kilpailevat fitnessurheilun parissa.

Vaikka pari löysi toisistaan paljon yhteistä, meinasi suhde jäädä kesäromanssiksi, koska he asuivat alkuun eri kaupungeissa.

Mira ja Valto­

Ensimmäiset puoli vuotta Mira ja Valto pitivät yllä kaukosuhdetta, ja onnea varjosti ajoittainen mustasukkaisuus. Muutto yhteen Lahteen sinetöi yhteisen taipaleen.

Yhteenmuuton myötä pari onkin karsinut lähipiiristään kaikki vastakkaista sukupuolta olevat ystävät. Mira ja Valto viettävät lähes kaiken vapaa-ajan yhdessä, eikä mustasukkaisuudelle ole enää ollut sijaa.

Nyt kolme vuotta yhdessä asuttuaan pari elää seesteistä arkea. Parisuhde tuntuu molemmista melkein liian helpolta ja hyvältä.

– Meidän parisuhde on vähän niin kuin muurahaispesä, ja nyt me tökitään sitä ja katsotaan mitä tapahtuu, Mira summaa.

Emilia, 25, ja Wallu, 24, Helsinki

Myyjänä työskentelevä Emilia ja asentajana työskentelevä Wallu ovat tuttuja Temptation Islandin neljänneltä kaudelta. Molemmat osallistuivat ohjelmaan sinkkuina. Kun kuvaukset oli saatu päätökseen, Emilia vei jalat alta Wallulta.

Parin yhteinen taival ei ole ollut helppo. Alkuhuuman laannuttua alkoivat vaikeudet. Viimeksi kuluneen vuoden aikana pari on ehtinyt erota jo monta kertaa.

Vakiintuneeksi sykliksi on muodostunut ero noin neljän kuukauden välein. Erot ovat kuitenkin jääneet lyhyiksi, muutamasta tunnista maksimissaan viikkoon.

Emilia ja Wallu­

Parisuhteen ongelmat liittyvät luottamuksen puutteeseen. Wallu on pettänyt Emilian luottamuksen naisseikkailuillaan ja salailullaan, ja sen palauttaminen on ollut useista yrityksistä huolimatta haastavaa.

Jokin selittämätön kuitenkin vetää paria yhteen aina uudelleen ja uudelleen.

Pari lähtee saarelle tavoitteenaan löytää luottamus takaisin suhteeseen ja keinoja kommunikointiin, jotta he pystyisivät oikeasti selvittämään erimielisyytensä jatkossa.

Molemmat kokevat, että matka on viimeinen oljenkorsi; tämän jälkeen pari joko panostaa parisuhteeseensa täysillä ja pysyy yhdessä, tai sitten edessä on ero, viimeisen kerran.

Pinja, 20, ja Kalle, 31, Juankoski

Juankoskelaiset Pinja ja Kalle tekevät kaiken yhdessä. Kalle pyörittää kahta yritystä, ja Pinja työskentelee Kallen kanssa molemmissa. Marja- ja kukkabisnes pitää parin kiireisenä kesäkaudella, ja ympäri vuoden pari pyörittää hotelli- ja ravintolayritystä.

Työn ulkopuolelle jää hieman vähemmän aikaa, mutta senkin pari viettää yhdessä. Kalle ajaa harrastuksena rallia, ja Pinja kartturoi.

Kalle ja Pinja­

Pari kohtasi toisensa ensimmäisen kerran Pinjan ollessa juhlimassa 18-vuotissynttäreitään baarissa. Pinjan silmät nauliintuivat vaaleatukkaiseen mieheen, ja itselleenkin tuntemattomasta syystä Pinja totesi nähneensä juuri tulevan miehensä.

Nyt kaksi vuotta yhdessä ollut pari lähtee saarelle hakemaan ikävän tunnetta ja pientä välimatkaa toiseen. Suhde on muuten täysin kunnossa, mutta pari viettää kaiken aikansa niin tiiviisti yhdessä, että välillä toisen naama alkaa jo ärsyttää.

Pinjaa 11 vuotta vanhempi Kalle miettii saarelle lähtiessä muun muassa sitä, löytääkö Pinja jonkun häntä nuoremman.

Mathilda, 22, ja Jarkko, 22, Helsinki

Henkilökohtaisena avustajana työskentelevä Mathilda ja kunnossapitoasentaja Jarkko tapasivat toisensa bileissä, joista Jarkko kutsui ”Mattun” luokseen. Pari ihastui, ja yhteinen taival alkoi.

Parisuhde on Jarkolle erityisen merkityksellinen, sillä se on Jarkon ensimmäinen. Jarkko toivookin, että tämä suhde olisi myös se viimeinen.

Mathilda ja Jarkko­

Pari kokee olevansa onnellinen, lähes niin onnellinen, että ”ei kellään edes voi mennä näin hyvin”. Suhdetta varjostaa kuitenkin Jarkon rankka mustasukkaisuus.

– Oon omastakin mielestä ollut jo sairaalloisen mustasukkainen. En edes itse tajunnut, että saattaisin olla tällainen ihminen. Mä koko ajan kyttään sen tekemisiä, missä se on, kenen kanssa se on, oon selannut profiileita sosiaalisesta mediasta, kattonut mitä siellä tapahtuu ja kuka tää on, Jarkko myöntää.

Mattu taas kokee tarvetta puolustella tekemisiään silloinkin, kun mitään syytä epäilyille ei ole. Pari toivookin saavansa houkutusten saarelta helpotusta mustasukkaisuuteen.

Vajaan vuoden yhdessä olleet Mattu ja Jarkko haaveilevat yhteisestä kodista. Suunnitelmissa on myös hankkia yhteinen koira.

Temptation Island Suomi 7. kausi keskiviikkona ja torstaina Nelosella ja Ruudussa.

Sarja alkaa keskiviikkona 18.3. klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?