Gwyneth Paltrow järjesti erikoiset teemabileet – nyt Hollywood-tähtien meikittömät kuvat leviävät somessa kulovalkean tavoin - Viihde - Ilta-Sanomat

Gwyneth Paltrow järjesti erikoiset teemabileet – nyt Hollywood-tähtien meikittömät kuvat leviävät somessa kulovalkean tavoin

Hollywoodin supertähdet luottavat yleensä täydellisesti huoliteltuun olemukseen, mutta näyttelijä Gwyneth Paltrow päätti sen sijaan pitää luonnonkauneutta korostaneet kemut.

25.2.2020 22:07

Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow, 47, on viime vuosina puhunut julkisuudessa terveellisistä elämäntavoista ja kokeilemistaan erilaisista vaihtoehtohoidoista. Nyt Paltrow on järjestänyt Hollywoodin tyylistä melkoisesti poikkeavat juhlat.

Seurapiireissä laittaudutaan yleensä viimeisen päälle, mutta Paltrow kutsui kuuluisia ystäviään bileisiin, joihin ei saanut meikata ollenkaan. Ideana oli tulla paikalle luonnollisena, omana itsenään.

Juhlista julkaistiin kuvia, joissa meikittömät tähdet hymyilevät hyväntuulisina. Juhlissa oli mukana muun muassa Paltrow’n hyvä ystävä, näyttelijä Demi Moore, joka hehkutti tilaisuutta runsain sanakääntein Instagramissaan. Tummapiirteisen Mooren julkaisemassa kuvassa poseeraa hänen itsensä lisäksi Paltrow (keskellä) ja kuvataiteilija Alexandra Grant. Grant on viime aikoina yhdistetty näyttelijä Keanu Reevesiin.

Mooreen oli tehnyt vaikutuksen naisten seura ja antoisat keskustelut.

– Mikä upea, meikitön ilta näiden ainutlaatuisten naisten kanssa. Olen niin täynnä iloa ja energiaa. Kiitos teille molemmille, että jaoitte valoanne, rakkauttanne ja viisauttanne! Kauneus on niin paljon enemmän kuin mitä voimme nähdä, se on jotain, minkä voimme tuntea. Olen kiitollinen, että sain olla mukana näin voimallisessa, ikimuistoisessa ja merkittävässä illassa! Moore kiitteli Instagramissa.

Paltrow’n itsensä julkaisemissa kuvissa poseerasivat Mooren lisäksi muun muassa stylistikuuluisuus Rachel Zoe, muusikko Brigette Romanek ja DJ Samantha Ronson.

– Ei meikkiä, ei filttereitä. Mahtava ilta maailman parhaiden naisten kanssa, Paltrow ylisti.

Fanit ihastuivat Paltrow’n jakamiin kuviin ja ideaan järjestää meikittömät bileet.

– Mahtava, nerokas idea!

– Olette jopa kauniimpia ilman meikkiä!

– Useampien naisten pitäisi järjestää tällaisia juhlia.

– Sinähän ihan hehkut, Gwyneth.

Paltrow’n omistama yritys Goop tarjoaa erilaisia lifestyle-palveluja ja kannustaa luonnolliseen elämään. Yrityksellä on Instagramissa yli 1,3 miljoonaa seuraajaa, joille se mainostaa aktiivisesti tuotteitaan.

Näyttelijän uusi Netflix-sarja The Goop Lap julkaistiin tänä vuonna, ja se nostatti heti valtaisan keskustelun ja kritiikkiryöpyn. Kuusiosaisessa sarjassa Paltrow ja hänen tiiminsä tutustuvat erilaisiin vaihtoehtohoitoihin.

Sarjan alkuteksteissä korostetaan, että sarja tutkii vaihtoehtohoitoja, joilla ei ole tiedemaailman tukea. Tästä huolimatta sarja kiinnitti heti viranomaisten huomion ja Britannian kansallisen terveysjärjestön NHS Englandin johtaja Simon Stevens kuvaili BBC:n mukaan sarjaa ”terveysriskiksi”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?