Tom Cruise pakeni Venetsiasta koronaviruksen takia – Mission Impossible -elokuvan kuvaukset keskeytettiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tom Cruise pakeni Venetsiasta koronaviruksen takia – Mission Impossible -elokuvan kuvaukset keskeytettiin

Tom Cruise joutui jättämään elokuvan kuvaukset kesken Italiassa.

Julkaistu: 25.2. 10:53

Tom Cruise evakuoitiin Italiasta.

Amerikkalaisnäyttelijä Tom Cruisen tähdittämän tuoreimman Mission: Impossible VII -elokuvan kuvaukset Venetsiassa on peruttu koronavirusepidemian vuoksi, kertoi elokuvan tuotantoyhtiö Paramount Pictures. Toimintaelokuvaa oli tarkoitus kuvata kanaalikaupungissa kolmen viikon ajan.

Paramountin mukaan filmiryhmä ja näyttelijät palaavat kotiin siihen asti, kunnes kuvaukset taas jatkuvat. Mission: Impossible VII -elokuvan on määrä tulla teatterilevitykseen runsaan vuoden kuluttua.

Elokuvan päätähti Tom Cruise saapui Venetsiaan kuvauksia varten viikonloppuna. The Sun -lehden mukaan näyttelijä lensi jo maanantaina Britanniaan koronavirusta pakoon.

Elokuvan tuotantotiimiin kuuluva henkilö kertoi lehdelle näyttelijöiden ja tuotantotiimin olevan kauhuissaan koronaviruksen aiheuttamista kuolemista Italiassa.

– Kuvausten keskeyttäminen tulee kalliiksi, mutta emme voi ottaa riskejä. Näyttelijät lentävät yksityiskoneilla pois Italiasta niin pian kuin mahdollista, hän kertoi lehdelle.

Italiassa on vahvistettu yhteensä seitsemän koronaviruskuolemaa

Italiassa on todettu jo liki 230 koronavirustartuntaa, mikä on suurin määrä Euroopassa. Italiassa on vahvistettu yhteensä seitsemän koronaviruskuolemaa. 11 kaupunkia on Lombardian alueella jo eristetty, ja kouluja on suljettu eri puolilla Pohjois-Italiaa.

Epidemian vuoksi on jo peruttu muun muassa Milanon muotiviikot ja Venetsian karnevaalit. Ainakin kuusi jalkapallon pääsarjan Serie A:n ottelua tullaan pelaamaan virusvaaran vuoksi ilman yleisöä.